10% Cashback za plaćanje Diners Club karticama uz kupon DINERS10

Vino

Vino, piće bogate povijesti i sofisticiranog okusa, središnji je dio mnogih kultura i prilika. Bilo da ste strastveni ljubitelj vina ili tek istražujete ovaj čarobni svijet, naša web trgovina nudi izvanrednu selekciju vina.

186 proizvoda u kategoriji Vino

186 proizvoda

Raznolikost ponude vina

Crna vina

  • Opis: Bogata, intenzivna, s različitim aromama od voćnih do začinskih.
  • Popularne Sorte: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir.

Bijela vina

  • Opis: Svježa, voćna, često s cvjetnim notama.
  • Popularne Sorte: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling.

Rose vina (ružičasta vina)

  • Opis: Lagana i osvježavajuća, idealna za toplije mjesece.
  • Sorte: Zinfandel Rosé, Pinot Grigio Rosé.
Pjenušci

  • Opis: Elegantni i živahni, s finim mjehurićima i svježim okusima.
  • Popularne sorte: Prosecco, Champagne, Cava.

Desertna vina

  • Opis: Slatka i bogata, savršena za završetak obroka.
  • Popularne sorte: Muškat, Port, Sherry, Sauternes.


Vino akcija: Povoljne cijene za kvalitetna vina

U našoj vino akcija kategoriji, nudimo izvrsne popuste na različite vrste i sorte vina. Ovo je idealna prilika za probati nova vina ili nabaviti omiljene boce po sniženim cijenama. Naša akcijska ponuda redovito se ažurira, stoga budite u toku s najnovijim ponudama.

Razumijemo važnost udobnosti i fleksibilnosti, zato uz našu uslugu vino dostava, omiljeno vino stiže izravno do vaših vrata. Bez obzira gdje se nalazili, brinemo se da vaša narudžba vina bude sigurno i brzo dostavljena.

Savjeti za odabir vina

Prilika: Razmislite o prigodi. Lagana bijela vina su odlična za ljetne zabave, dok su bogata crvena vina idealna za elegantne večere.

Hrana: Uskladite vino s jelima. Bijela vina su izvrsna s morskim plodovima, dok crvena vina odgovaraju jakim mesnim jelima.

Osobne preferencije: Eksperimentirajte i otkrijte što vam najviše odgovara. Bilo da tražite vina za posebnu priliku ili želite proširiti svoje vinsko znanje, naša web trgovina je savršeno mjesto za vas.

Iskoristite naše akcijske ponude vina i uživajte u praktičnosti naše usluge dostave vina na adresu. Posjetite nas i otkrijte svijet vina koji čeka da ga istražite!

Hladnjaci za vino

U našoj ponudi potražite i kvalitetne hladnjake za vino. Hladnjaci za vino iz naše ponude osiguravaju idealnu temperaturu i vlažnost za svaku vrstu vina, čuvajući njegovu aromu i kvalitetu. Od kompaktnih modela idealnih za manje prostore do većih, sofisticiranih jedinica za prave kolekcionare, naša ponuda zadovoljava sve potrebe. Uz dodatne funkcije poput LED osvjetljenja, digitalnih kontrola temperature i elegantnog dizajna, naši hladnjaci za vino su savršen dodatak svakom domu ili ugostiteljskom objektu.

Stalci i držači za boce vina

U ponudi također pronađi širok izbor stalaka i držača za boce koji osim funkcionalnosti česti imaju i dekorativan element u uređenju vašeg životnog prostora.