Popust-15%
Becutan

Becutan mlijeko za djecu 400ml s pumpicom

  • Šifra: M9NMXK
30,99 kn

26,34 kn

Još samo 4 komada! Dostava kroz 1-3 radna dana

Becutan mlijeko za tijelo obogaćeno je sastojcima koji brzo hidratiziraju kožu nakon kupanja i uravnotežuju njezinu vlažnost. pH vrijednost Becutan mlijeka je neutralna i prilagođena potrebama osjetljive dječje kože, stoga ovaj proizvod omogućuje intenzivnu njegu. Sadrži jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih tvari, posebno formuliranih kako bi doprinijeli održavanju obrambenog sustava kože novorođenčadi.
Bebina koža je znatno tanja od kože odraslih. Nije otporna i reagira na vlagu iz okoliša, naročito u prvim mjesecima života. Stoga je potrebno vašu bebu njegovati isključivo proizvodima neutralne pH vrijednosti koji pomažu u jačanju obrambenog mehanizma kože.
Klinički testiran
Razvijen u suradnji s dermatolozima i pedijatrima
Preporučuje se i za uporabu kod odraslih osjetljive kože
Uravnotežena pH vrijednost
Ne sadrži alkohol
Ne sadrži parabene

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis
Becutan mlijeko za tijelo obogaćeno je sastojcima koji brzo hidratiziraju kožu nakon kupanja i uravnotežuju njezinu vlažnost. pH vrijednost Becutan mlijeka je neutralna i prilagođena potrebama osjetljive dječje kože, stoga ovaj proizvod omogućuje intenzivnu njegu. Sadrži jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih tvari, posebno formuliranih kako bi doprinijeli održavanju obrambenog sustava kože novorođenčadi. Bebina koža je znatno tanja od kože odraslih. Nije otporna i reagira na vlagu iz okoliša, naročito u prvim mjesecima života. Stoga je potrebno vašu bebu njegovati isključivo proizvodima neutralne pH vrijednosti koji pomažu u jačanju obrambenog mehanizma kože. Klinički testiran Razvijen u suradnji s dermatolozima i pedijatrima Preporučuje se i za uporabu kod odraslih osjetljive kože Uravnotežena pH vrijednost Ne sadrži alkohol Ne sadrži parabene