Thumbnail 1
Krivnja oštrice ,1.zakon-knjiga prva, Abercrombie slika 1

Krivnja oštrice ,1.zakon-knjiga prva, Abercrombie

Šifra proizvoda: MZ36G5R

Cijena

17,57 €

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-7 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Krivnja oštrice ,1.zakon-knjiga prva(vp) (427604)Joe Abercrombie

  Pročitaj više

  Britanski pisac Joe Abercrombie u prvoj knjizi kultne trilogije Prvi zakon predstavlja nam družbu najosebujnijih likova suvremene fantastičke književnosti.

  Logen Devetprsti, ime kojim majke plaše djecu, najkrvoločniji i najozloglašeniji nasilnik dalekog Sjevera, napokon je potrošio sve svoje živote. Nakon bezbrojnih bitaka od kojih mu je svaka odnijela i dio duše, čini se da će ovog ratnika kojeg nazivaju Krvavom Devetkom dočekati prikladan kraj te da će umrijeti ubijajući, ostavljajući iza sebe samo loše pjesme i mrtve prijatelje i neprijatelje.

  Jezal je najvrsniji mačevalac u Uniji, no time njegova izvrsnost prestaje. On je tek nezreli nitkov opsjednut sobom, čiji svijet počinje i završava mačevalačkim turnirima. No, na bojištima ledenog Sjevera vode se bitke, a rat će zakucati i na Jezalova vrata.

  Sand dan Glokta, bogalj i mučitelj zloglasne kraljevske Inkvizicije, mrzi cijeli svijet. Nekoć slavni Unijin oficir, preživio je godine utamničen i mučen pa sada vraća sudbini milo za drago prometnuvši se u uhodu i inkvizitora.

  Tu je i Bayaz, prvi među magima, velik u uzvišenome umijeću i učen u dubokim mudrostima, a tako sitna duša, osvetoljubiv i pakostan čovjek, manipulator opsjednut osvetom.

  No priča ne završava ovim “junacima” i njihovim jedinstvenim karakterima. Na njihovu će se putu odigrati mnoge krvave bitke, počiniti mnoge izdaje i dogoditi najneočekivaniji obrati, a unatoč kroničnom manjku morala, priči ne nedostaje ni žena ni vina. Ako ste ljubitelji punokrvne nepredvidive fantastike i živopisnih, vrhunski okarakteriziranih likova, tada u rukama držite knjigu koja je napisana po vašoj mjeri.

  Svijet Prvog zakona nastavlja se romanima Prije njihova vješanja i Posljednji argument kraljeva.

  Prijevod je djelo Anje Majnarić.

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-7 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Slični proizvodi