Thumbnail 1
Kushielova strijela : Kushielovo nasljeđe - knjiga prva, Jacqueline Carey slika 1
Algoritam logo

Kushielova strijela : Kushielovo nasljeđe - knjiga prva, Jacqueline Carey

Šifra proizvoda: DE35DXM

Cijena

26,41 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Kushielova strijela : Kushielovo nasljeđe - knjiga prva, Jacqueline Carey - "Ljubi kako želiš", tako je govorio Blaženi Elua – miljenik anđela, kaže drevna legenda. Rođen od majke Zemlje na dan kada su se Magdalenine suze pomiješale s krvlju Yeshue ben Yosefa tek skinutog s križa. Odbačen od Yeshuita kao izrod, proganjan od carstva Tiberiuma kao potomak Yeshue, prezren od Jedinog Boga kao nevrijedan, lutao je bosim nogama gazeći tlo svoje majke Zemlje, i gdje god bi stao, cvijeće je nicalo iz tragova njegovih stopa...

  Pročitaj više
  Kushielova strijela : Kushielovo nasljeđe - knjiga prva "Ljubi kako želiš", tako je govorio Blaženi Elua – miljenik anđela, kaže drevna legenda. Rođen od majke Zemlje na dan kada su se Magdalenine suze pomiješale s krvlju Yeshue ben Yosefa tek skinutog s križa. Odbačen od Yeshuita kao izrod, proganjan od carstva Tiberiuma kao potomak Yeshue. Prezren od Jedinog Boga kao nevrijedan, lutao je bosim nogama gazeći tlo svoje majke Zemlje. I gdje god bi stao, cvijeće je nicalo iz tragova njegovih stopa. Kada ga je kralj Persisa zarobio, anđeli s neba se smilovaše i prekršivši naredbu Jedinog Boga spustiše se na Zemlju ne bi li ga slijedili i čuvali u njegovim lutanjima. Naamah, najljepša od anđela pristade leći s kraljem da iskupi Eluinu slobodu. I tako do današnjeg dana, više od tisuću i pol godina kasnije, širom Terre d’Ange milosnice Naamahina reda liježu sa strancima u slavu Elue. A potomci smrtnika i anđela vladaju najljepšim od svih predjela svijeta – Zemljom Anđela – zemljom ljubavi. Zemljom umjetnosti, zemljom obilja i zemljom najsmrtonosnijih intriga.
  O knjizi
  U taj svijet slobodne i opasne ljubavi stupit će mlada Phèdre odgojena kao Naamahina milosnica, s jednim trunom razlike. Crvena točka u njezinu oku označava je kao Kushielovu izabranicu. Kushiel, anđeo boli i pokajanja koji je sišao s neba ne bi li slijedio Blaženog Eluu, posvetio je svoj život užicima boli i kroz trag svojih potomaka živi među d’Angelinima. Phèdre kao jedina Kushielova izabranica u tri pokoljenja izazvat će pozornost Dvora. A najrazvratniji plemići i bogataši nadmetat će se za noć nepojmljivih naslada s jedinstvenom priležnicom. No njen je marque otkupio Anafiel Delaunay. Samozatajni plemić zataškane prošlosti koji je namjerava ponuditi samo izabranima – moćnicima čije tajne želi saznati kako bi vratio čast svom imenu. I osvetio čovjeka koji mu je bio više od brata. "Ljubi kako želiš", moto je koji slijedi i Phèdre, iz ložnice u ložnicu. No sudbina će od smjele špijunke-milosnice koja besramno nudi svoje tijelo stvoriti heroinu kakvu fantastična književnost još nije upoznala. Kraljevi, bogovi, ratovi, prevrati, izdaje, urote i galerija najupečatljivijih likova koje možete zamisliti, zavrtjet će se oko ove fascinantno erotične mlade žene čija putenost nosi teret sedamsto stranica neprekidnih pustolovina.

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  ISBN9789532204827
  UvezTvrdi
  AutorJacqueline Carey
  Broj stranica755
  Godina izdanja2012

  Slični proizvodi