Šifra proizvoda: QJEGGGK
3,79 €
10,83 €/kg
Cijena sadrži PDV
Plati Diners Club karticom i vraćamo ti 10% iznosa kupovine u tvoj Bazzar novčanik!
Ponuda traje do 31.5.2025. te vrijedi za prvih 1000 kupaca.
Dolcela Lava Muffins, kutija 350g. Ovo je neodoljiv ekstra čokoladni muffin čija je sredina ispunjena finom tekućom čokoladnom kremom. Priprema je brza i jednostavna, za samo desetak minuta, a muffine je najbolje jesti dok su još topli. U pakiranju je mješavina za kolač i kalupi za pečenje.
Pročitaj višeDolcela Lava Muffins, kutija 350g
Ovo je neodoljiv ekstra čokoladni muffin čija je sredina ispunjena finom tekućom čokoladnom kremom. Priprema je brza i jednostavna, za samo desetak minuta, a muffine je najbolje jesti dok su još topli. U pakiranju je mješavina za kolač i kalupi za pečenje.
Mješavina sadrži kakao u prahu smanjene masnoće, obrano mlijeko u prahu kao komponentu bjelančevina te biljne masnoće.
A kada sve bude gotovo, žličicu u ruke i uživajte u potocima najfinije čokolade!
Ukratko...
Ekstra čokoladni muffini • Konzumiraju se topli • 8 muffina za 10 min
Priprema
Pećnicu zagrijte na 220°C bez ventilatora ili 200°C s ventilatorom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Posložite 8 kalupa na lim za pečenje. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte 2 jaja i 2-3 žlice tople vode. Sve zajedno miješajte električnom miješalicom (najvećom brzinom) 1 minutu dok ne dobijete glatko tijesto. Žlicom ravnomjerno raspodijelite tijesto tako da kalupi budu ispunjeni gotovo do vrha. Pecite u pećnici 10 minuta. Pečene Lava muffine ostavite hladiti 5-10 minuta, izvadite iz kalupa na tanjuriće i konzumirajte tople, dok je sadržaj sredine kolača još kremast i ekstra čokoladan. Lava muffine možete poslužiti i ohlađene, okus će i dalje biti ekstra čokoladan i neodoljiv.
Čuvati: na suhom mjestu i ambijentalnim uvjetima.
Trajanje: 12 mjeseci.
Pakiranje: 350 g.
Nutritivne vrijednosti na 100g
Energetska vrijednost 444 kcal / 1867 kJ
Masti = 15 g
- zasićene masne kiseline = 9.6 g
Ugljikohidrati = 68 g
- šećeri = 45 g
Vlakna = 4.2 g
Bjelančevine = 7.2 g
Sol = 0.16 g