Popust-24%
Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom slika 1
Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom slika 2
Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom slika 3
Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom slika 4
Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom slika 5
Fisher Price

Fisher Price Psić Sveznalica / Razine znanja / Priča na hrvatskom

  • Šifra: RMKK9A
369,00 kn

279,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja.

Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja. Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta. 

Razina 1 – Istraživanje – Beba može pritisnuti psićeve ruke, šapicu, srce ili uko kako bi čula više od 100 prvih riječi; boje, slova, dijelove tijela i puno više toga! 

Razina 2 - Poticanje – Maleni se nagrađuju zabavnim frazama kako bi se potaknuli da nastave brojati, pronalaziti boje i prepoznavati dijelove tijela. 

Razina 3 – Pretvaranje – Psić je spreman za igru pretvaranja uz pjesmice i fraze kojima se dijete uključuje u zabavnu i maštovitu igru i pritom širi svoj riječnik. 

● 75+ pjesmica, zvukova i fraza 

● Podučava više od 100 prvih riječi – dijelovi tijela, oblici, brojanje, slova i puno više! 

● 3 Razine znanja – raste zajedno s vašim djetetom 

● Pritisnite i držite Psićevo srce kako biste čuli sve pjesme!