Popust-27%
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 1
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 2
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 3
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 4
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 5
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 6
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 7
Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810 slika 8
Remington logo

Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810

(3)

Šifra proizvoda: V4A2EG

Redovna cijena

549,00 kn

Akcijska cijena

399,00 kn

Ušteda

150,00 kn (-27%)

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810

Oblikujte snažnu kosu s Keratin Protect Rotating Air Stylerom - uređajem za oblikovanje kose koji djeluje kao sušilo za kosu i četka u jednom, za postizanje efekta sušenja kose kao iz...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Remington Uvijač za kosu Keratin Rotating Air Styler AS8810

Oblikujte snažnu kosu s Keratin Protect Rotating Air Stylerom - uređajem za oblikovanje kose koji djeluje kao sušilo za kosu i četka u jednom, za postizanje efekta sušenja kose kao iz salona, bez korištenja standardnog sušila i četke.

Kosa puna elasticiteta posušena sušilom će uvijek biti u modi, a uz to, ovo je odličan način da se pohvalite svojom prekrasnom bojom i stanjem kose. Korištenje sušila i četke za kosu može ponekad predstavljati izazov, čak i za najspretnije, posebice ako smo u žurbi!

Sada možete postići sjajnu, voluminoznu frizuru za kojim će se mnogi okrenuti. Keratin Protect Rotating Air Styler je uređaj u elegantnoj tamno sivoj i ružičasto zlatnoj boji, koji je dizajniran za one koji žele kreirati sjajne frizure, pune elasticiteta, kao iz salona, no samo s jednim uređajem. Cijev od napredne keramike u ružičasto zlatnoj boji je natopljena keratinom i bademovim uljem koji se nježno nanose na kosu, što vašu kosu čini voluminoznom, zdravog izgleda i elasticiteta. Snaga. Stil. Volumen.

Ovaj inovativni uređaj je napravljen za jednostavno korištenje i pruža vam snagu i kontrolu kako biste kreirali savršeni stil, jer ima 1000 W koji pružaju brzo sušenje* i dvostrani rotacijski prekidač koji vam omogućuje da odaberete smjer uvijanja kose. Kako biste postigli najbolje rezultate, kosu je najbolje posušiti 90% nakon čega ovaj Air Styler odradi sav posao.

Keratin protect Rotating Air Styler ima termalnu četku promjera 50 mm s miješanim vlaknima i termalnu četku promjera 40 mm s mekanim vlaknima, pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara, neovisno o tome želite li kreirati volumen ili samo dodati prirodni elasticitet.

Nastavak za pojačavanje volumena pri korijenu kose bez muke dodaje taj željeni volumen, tapirajući kosu pri korijenu češljem, nakon čega će vaša kosa biti zavidno uređena i spremna za svaku prigodu. Dvije postavke temperature rada i opcija puhanja hladnog zraka omogućuju vam da prilagodite uređivanje i fiksirate svoju frizuru za svaku situaciju koja je pred vama.


OBLIKUJTE SNAŽNU KOSU

Keratin Protect Rotating Air Styler sadrži cijevi od napredne keramike s keratinom i bademovim uljem, za sjajnu kosu zdravog izgleda.


SNAGA KOJA ODGOVARA VAŠIM MOĆIMA

Keratin Protect Rotating Air Styler omogućuje vam kreiranje savršene frizure, zahvaljujući svojoj snazi od 1000 W za brzo sušenje* i dvostranom rotacijskom prekidaču koji vam omogućuje da odaberete smjer uvijanja kose. Nastavak za jačanje volumena pri korijenu kose pomaže vam u jednostavnom dodavanju željenog volumena, tapiranjem kose pri korijenu češljem, nakon čega će vaša kosa biti zavidno uređena i spremna za svaku prigodu.

Karakteristike

 • 1000 W za snažno sušenje & brže oblikovanje*
 • Cijevi sa slojem napredne keramike s keratinom i bademovim uljem
 • 2 postavke topline / brzine puhanja
 • Mlaz hladnog zraka za fiksiranje frizure
 • Prekidač za odabir smjera rotacije se jednostavno koristi
 • Četka promjera 50 mm s miješanim vlaknima
 • Četka promjera 40 mm s mekanim vlaknima za raznoliko oblikovanje
 • Nastavak za sušenje i dodavanje volumena pri korijenu kose
 • Mehanizam otpuštanja i fiksiranja nastavaka
 • Ušica za vješanje
 • Zakretni kabel dužine 3 m

Jamstvo

36 mjeseci

Ocjene kupaca
5,00 / 5
ukupno 3 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.