Thumbnail 1
Thumbnail 2
Samsung Galaxy Tab S9+ OC, 12GB/256GB, WiFi, SM-X810NZAAEUE slika 1
Samsung Galaxy Tab S9+ OC, 12GB/256GB, WiFi, SM-X810NZAAEUE slika 2
Samsung logo

Samsung Galaxy Tab S9+ OC, 12GB/256GB, WiFi, SM-X810NZAAEUE

(1)

Šifra proizvoda: X4GJ9R2

Trenutno nedostupno

Galaxy Tab S9 serija. Naš najveći Dynamic AMOLED 2X zaslon. Izdržljiviji nego prije i vodootporan. Naša najsnažnija S Pen olovka. Nenadmašne Snapdragon 8 Gen 2 performanse.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Dynamic AMOLED 2X.

Ujednačena izvrsnost

Tri veličine.


Dvije boje inspirirane prirodom

Odaberite između diskretne, profesionalne boje grafita i mekane, prirodne bež boje — obje naglašene vrhunskim detaljima i glatkim završnim premazom koji im daje sofisticiran izgled.

*Gore navedena težina temelji se na Wi–Fi modelu.


Postignite kristalno čist, jasan prikaz s Dynamic AMOLED 2X

Bilo da odaberete Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ili Galaxy Tab S9 Ultra, svi su modeli spremni oživjeti Vašu kreativnu viziju. Sva tri modela imaju Dynamic AMOLED 2X zaslon, koji pruža zadivljujuće boje i vizuale. Uz to, blag je prema Vašim očima zbog smanjene emisije plavog svjetla.


Ujednačen dizajn. Ljepota je u detaljima

Uvijek su najmanje stvari najvažnije. Poput dizajna lebdeće kamere na stražnjoj strani — napravljenoga da elegantno obuhvati nadograđen sustav kamere. Čak smo ponovno osmislili i bočne gumbe i raspored zvučnika kako bi Vam se činili poznatijim.


Živopisne nijanse. Zadivljujuće slike

Sve na zaslonu je realistično uz Dynamic AMOLED 2X zaslon visoke rezolucije. Detalji su oštri i jasni sa širokim rasponom živih boja i prave crne zahvaljujući HDR10+ poboljšanim vizualnim prikazima i neometanom listanju do 120 Hz.


Podignite svoju igru na višu razinu uz spektakularne filmske vizuale

Galaxy Tab S9 serija pruža zadivljujuće, realistično iskustvo igranja na proširenom zaslonu tableta te omogućuje maratonski duge igre. Iskustvo je poboljšano impresivnim zvukom iz četverostrukog AKG sustava zvučnika i Dolby Atmos surround zvuka.


Prvi Galaxy S tablet otporan na vodu i prašinu

Kad dan postane težak, tablet ostaje čvrst i izdržljiv. Glatki metalni dizajn usklađen je s našim najčvršćim Armor Aluminium frame — okvirom — i opravdava svoje ime štiteći Vaš tablet od udaraca i padova. Ocjena IP68 znači da je ovo naš prvi model otporan na vodu i prašinu iz Galaxy Tab S serije.


S Pen olovka. Jača, brža, s boljim reakcijama

Poboljšali smo uključenu S Pen olovku da bude IP68 vodootporna baš kao i tablet. Također smo je unaprijedili tako što smo poboljšati njezinu osjetljivost kako bi se smanjio broj slučajnih klikova. A uz magnetsko pričvršćivanje i dvosmjerno punjenje samo je prikopčajte za punjenje.


Bolja slika na vanjskim prostorima s Vision Booster

Vision Booster Vam omogućuje da se zaslon vidi u jako osvijetljenim područjima zahvaljujući inteligentnom algoritmu za vanjske prostore koji odbija sunčevu svjetlost i prilagođava joj se. Bez poteškoća se možete pomicati iz studija na terasu i natrag zahvaljujući poboljšanom kontrastu i bojama koje održavaju sliku živopisnom.


Procesor sljedeće generacije za realistično igranje na sljedećoj razini

Vrlo brz Snapdragon 8 Gen 2 procesor za Galaxy inteligentno je konstruiran kako bi pružio ubrzane performanse i uštedu energije za igranje na vrhunskoj razini. Grafički mehanizam omogućuje realistične odraze i sjene u 3D okružjima za još bolje igranje.


Ostanite kreativni u pokretu uz dugotrajnu bateriju

Pustite da Vas obuzme val kreativnosti uz dugotrajnu bateriju. Ima dovoljno energije za cjelodnevni rad, pa čak i nešto dodatne energije ako Vašem telefonu zatreba. Priključite svoj Samsung Galaxy pametni telefon s USB C kabelom i opcija brzog punjenja pobrinut će se za ostalo.


Pohranite svu svoju inspiraciju uz pomoć microSD kartice

Odaberite do 1TB interne pohrane, skicirajte svoje remek-djelo s GoodNotes, a zatim uzmite svoju microSD karticu kako biste dodali više prostora za pohranu ako Vam zatreba još više prostora za Vaše videozapise, kompozicije, fotografije visoke rezolucije i više.


Vaše omiljene aplikacije optimizirane za veliki zaslon

GOODNOTES

Nabavite jednogodišnju punu verziju

Pustite mašti na volju s kreativnim aplikacijama profesionalne razine kao što su GoodNotes —optimizirane za besprijekorno iskustvo sa S Pen olovkom koja pruža osjećaj pisanja na stvarnom papiru. Skicirajte u portretnom prikazu i uređujte u vodoravnom prikazu ili obrnuto.25 Sketch in portrait view and edit in horizontal view, or vice versa.

*Galaxy Tab S9 u bež boji dolazi sa S Pen olovkom u bež boji.


Stavite S Pen olovku na papir uz pomoću Notepaper Screen zaštite za zaslon

Uz Notepaper Screen pisanje je sljedeća najbolja stvar nakon olovke i papira.26 Dodajte S Pen olovku — vrhunski alat za crtanje koji poboljšava Vaše platno. Osjetljiva je na pritisak i nagib, što Vam omogućuje izradu detaljnih skica i ilustracija s preciznošću i kontrolom.


Bilješke su upravo postale vrednije pozornosti

Poboljšajte svoju produktivnost S Pen olovkom poboljšanih funkcija bilježenja. Brzo zabilježite nove ideje ili napravite dijagram kako biste prenijeli svoju poruku. A uz opciju prebacivanja S Pen olovke u tekst, svoj rukopis možete vjerno pretvoriti u unos teksta u širokom rasponu aplikacija kao što je Google, Poruke, Karte i više.


Suradnja u stvarnom vremenu dolazi u Samsung Notes

Uključite svoje kolege na razmjenu ideja što će Vam olakšati S Pen olovka i Samsung Notes aplikacija. Dijelite bilješke između Samsung Galaxy uređaja za uređivanje sadržaja u stvarnom vremenu izravno u aplikaciji. Možete čak i jednostavno skenirati dokumente s više stranica i spremiti ih u Galeriju kako biste ih izvukli tijekom videopoziva.


Poboljšajte svoj doživljaj upotrebe tableta.

Postignite doživljaj osobnog računala uz samo jedan dodir.

Priključite Book Cover tipkovnicu kako biste s lakoćom pratili svoj popis obaveza. Potpuno osvijetljen funkcijskim tipkama i podlogom na dodir, podržava DeX način rada za besprijekorno iskustvo kao na osobnom računalu. Dodijelite prečace aplikacijama kako biste povećali svoju učinkovitost i bežično se povežite s drugim Galaxy uređajima za nesmetano tipkanje na bilo kojem zaslonu.


Smart Book Cover stoji samostalno

Pronađite najudobniji položaj za sve što radite jednostavnim namještanjem sklopivog Smart Book Covera. Postavite svoj Galaxy Tab S9, S9+ ili S9 Ultra okomito ili vodoravno za ravnotežu poput štafelaja ili tako da bez držanja tableta nadoknadite svoje emisije.


Snimajte na svojem telefonu, podijelite to na svojem tabletu

Premjestite goleme datoteke s jednog Samsung Galaxy uređaja na drugi u trenu s pomoću Brzog dijeljenja. Otvorite LumaFusion kako biste iskoristili prednosti ekspanzivnog zaslona za precizno uređivanje, rezanje i dodavanje završnih detalja.


Pojednostavnite kreativnost i multitasking

Slikanje na Vašem tabletu upravo je postalo lakše s novododanim jednostavnim načinom rada na Clip Studio Paint. Unaprijedite multitasking sa svojim pametnim telefonom korištenjem Multi Control opcije koja Vam omogućuje povlačenje i ispuštanje slika između uređaja ili trenutni prijenos datoteka sa Vašeg pametnog telefona i nastavak uređivanja na Vašem tabletu.

*Book Cover tipkovnica prodaje se zasebno. Galaxy Z Flip5 prodaje se zasebno.

*Potrebno je članstvo za Clip Studio Paint aplikaciju. Prethodno postavljena aplikacija podržana je na odabranim tržištima. Clip Studio Paint može se preuzeti iz Galaxy Store trgovine na odabranim tržištima.


Podijelite svoj zaslon.

Umnožite svoju produktivnost

Odradite više zadataka odjedanput. Možete skicirati arhitektonske planove i odabrati zadivljujuće vizuale i videochat — sve na jednom zaslonu bez zatvaranja prozora.

*Book cover tipkovnica prodaje se zasebno.

*Do tri aplikacije dostupne na zaslonu istovremeno.


Otkrijte Galaxy Tab S9 seriju s nenadmašivom izvedbom.

Zaslon: 12,4 inča Dynamic AMOLED 2X

Težina: 586g (5G), 581 g (Wi-Fi)

Debljina: 5,7 mm

Mreža: Wi-Fi

Baterija (tipično): 10.090 mAh

Procesor: Snapdragon 8 Gen 2

Kamera: [Stražnja] 13MP + 8MP UW, [Prednja] 12MP UW

Izdržljivost: IP68

Olovka: IP68 S Olovka (BLE O) Inbox

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.