Hladnjaci

Velika web shop ponuda modernih hladnjaka za domaćinstva. U prodaji su mini hladnjak, mini frizider te ugradbeni i kombinirani hladnjaci poznatih brandova. Pronađi novi a+++ hladnjak na akciji i uštedi.
Kuhinjski hladnjaci su jedan od najvažnijih aparata u modernoj kuhinji. Oni su dizajnirani za čuvanje hrane na sigurnoj temperaturi, čime se sprječava kvarenje hrane i produžuje njezin rok trajanja. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta hladnjaka, a u nastavku su opisane neke od najčešćih vrsta.

Top-mount hladnjaci: Top-mount hladnjaci su najčešći tip hladnjaka koji se nalazi u većini kućanstava. U ovom tipu hladnjaka, zamrzivač se nalazi na vrhu, dok se hladnjak nalazi ispod. Ovaj tip hladnjaka obično je najpristupačniji i najmanji od svih vrsta hladnjaka.

Side-by-side hladnjaci: Side-by-side hladnjaci imaju zamrzivač i hladnjak jedan pored drugog. Ovaj tip hladnjaka obično ima veći kapacitet za pohranu hrane, a mnogi imaju dodatne značajke poput ledomata i vodenih filtera.

Bottom-mount hladnjaci: Bottom-mount hladnjaci imaju zamrzivač na dnu, dok se hladnjak nalazi na vrhu. Ovaj tip hladnjaka omogućuje lakši pristup hrani koja se čuva u hladnjaku, ali zahtijeva saginjanje za pristup zamrzivaču.

French door hladnjaci: French door hladnjaci imaju dvostrana vrata za hladnjak, dok se zamrzivač nalazi u donjem dijelu hladnjaka. Ovaj tip hladnjaka omogućuje veliki prostor za pohranu, a vrata se mogu otvoriti samo na jednoj strani za lakši pristup hrani.

Mini hladnjaci: Mini hladnjaci su manji hladnjaci koji su obično dizajnirani za jednu osobu ili manja kućanstva. Ovi hladnjaci obično imaju manji kapacitet za pohranu hrane, ali su idealni za male prostore ili kao dodatak drugim kuhinjskim uređajima.

Kuhinjski hladnjaci su neizostavan dio svake moderne kuhinje. Bez njih, hrana bi se brzo pokvarila, a naše životne navike bile bi ograničene. Postoje različite vrste kuhinjskih hladnjaka, svaka s vlastitim prednostima i nedostacima, stoga odabir ovisi o individualnim potrebama i preferencijama korisnika.

Kupi frižider online sigurno i brzo uz zajamčenu dostavu na adresu.

427 proizvoda u kategoriji Hladnjaci

427 proizvoda