#OstaniDoma

U kriznim trenucima online prodaja je ono što nam olakšava život i omogućuje koliko toliko normalnu svakodnevicu. Ne zaboravi da je kupnja kod nas sigurna i da čuvamo tvoj novac dok ti narudžba ne stigne, a svi naši prodavači su provjereni. Online kupnju na Bazzaru možeš obaviti bilo kada jer smo otvoreni 24/7 s više od 500 provjerenih prodavača iz Hrvatske koji prodaju više od 200.000 proizvoda.


Ako imaš bilo kakvih poteškoća s naručivanjem, možeš se obratiti i našoj korisničkoj službi mailom, telefonski, putem društvenih mreža ili na live chatu na Bazzar stranici.

Kako bi online kupovina bila sigurna, vrlo je važno da se držiš ovih preporuka web trgovina i dostavnih službi:


1. Izbjegavaj plaćanje pouzećem


Umjesto toga, plati internet bankarstvom, Paypalom ili kreditnom karticom online. Osim što je bolja kontrola troškova, plaćanje karticom je i prilikom svakodnevnih kupovina praktičnije i u potpunosti sigurno. Dodatni benefit je što karticom možeš plaćati i na rate.  


Zašto ne plaćati pouzećem?

Zato što je u tom slučaju obavezan doticaj s dostavljačem i tako je povećana mogućnost prijenosa i širenja zaraze. Ukoliko se ipak odlučiš za plaćanje pouzećem, obavezno nosi rukavice. Misli na sebe i na druge.


2. Paket preuzmi pred vratima ili na nekom drugom unaprijed dogovorenom mjestu.


S dostavljačem se telefonski dogovori o najboljem mjestu za isporuku. Zaštiti sebe i druge i pakete preuzmi bez osobnog dodira s dostavljačem. Ako je moguće koristi zaštitne rukavice, a vanjsku ambalažu odmah baci bez unošenja u stan i obavezno operi ruke.

P.S. Osim što kupuješ iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, kupnjom pojedinih prodavača možeš ostvariti i besplatnu dostavu iznad određenog iznosa narudžbe. A kako bismo potaknuli čim više ljudi da kupuju online, ukoliko pozoveš nekog prijatelja i on ostvari kupnju na Bazzaru, tvoja iduća dostava narudžbe je besplatna u svakom slučaju. :) Sve detalje o tome možeš saznati prilikom svoje kupnje na Bazzaru. 

Uživaj u širokoj ponudi koju Bazzar nudi, a mi ćemo se pobrinuti da sve potpuno sigurno bude dostavljeno na tvoju kućnu adresu. Ugodan shopping!