#KupujemOnline

Hrana i piće hrvatskih OPG-ova stiže direktno na vaš stol

U kriznim trenucima online prodaja je ono što nam olakšava život i omogućuje koliko toliko normalnu svakodnevicu. Ne zaboravi da je kupnja kod nas sigurna i da čuvamo tvoj novac dok ti narudžba ne stigne, a svi naši prodavači su provjereni. Online kupnju na Bazzaru možeš obaviti bilo kada jer smo otvoreni 24/7 s više od 250 provjerenih prodavača iz Hrvatske koji prodaju više od 200.000 proizvoda.


Ako imaš bilo kakvih poteškoća s naručivanjem, možeš se obratiti i našoj korisničkoj službi mailom, putem društvenih mreža ili na live chatu na Bazzar stranici.

Kako bi online kupovina bila sigurna, vrlo je važno da se držiš ovih preporuka web trgovina i dostavnih službi:


1. Izbjegavaj plaćanje pouzećem


Umjesto toga, plati internet bankarstvom, Paypalom ili kreditnom karticom online. Osim što je bolja kontrola troškova, plaćanje karticom je i prilikom svakodnevnih kupovina praktičnije i u potpunosti sigurno. Dodatni benefit je što karticom možeš plaćati i na rate.  


Zašto ne plaćati pouzećem?

Zato što je u tom slučaju obavezan doticaj s dostavljačem i tako je povećana mogućnost prijenosa i širenja zaraze. Ukoliko se ipak odlučiš za plaćanje pouzećem, obavezno nosi rukavice. Misli na sebe i na druge.


2. Paket preuzmi pred vratima ili na nekom drugom unaprijed dogovorenom mjestu.


S dostavljačem se telefonski dogovori o najboljem mjestu za isporuku. Zaštiti sebe i druge i pakete preuzmi bez osobnog dodira s dostavljačem. Ako je moguće koristi zaštitne rukavice, a vanjsku ambalažu odmah baci bez unošenja u stan i obavezno operi ruke.

P.S. Osim što kupuješ iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma, kupnjom pojedinih prodavača možeš ostvariti i besplatnu dostavu iznad određenog iznosa narudžbe. A kako bismo potaknuli čim više ljudi da kupuju online, ukoliko pozoveš nekog prijatelja i on ostvari kupnju na Bazzaru, tvoja iduća dostava narudžbe je besplatna u svakom slučaju. :) Sve detalje o tome možeš saznati prilikom svoje kupnje na Bazzaru. 

Uživaj u širokoj ponudi koju Bazzar nudi, a mi ćemo se pobrinuti da sve potpuno sigurno bude dostavljeno na tvoju kućnu adresu. Ugodan shopping!