Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
Thumbnail 12
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 1
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 2
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 3
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 4
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 5
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 6
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 7
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 8
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 9
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 10
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 11
iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558) slika 12
iRobot logo

iRobot robotski usisivač Roomba j7+ (j7558)

(10)

Šifra proizvoda: 3ED45ND

Cijena

949,90 €7.157,02 kn

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada! Saznaj više

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Jako smo ponosni i sretni jer se našoj obitelji pridružuje nova serija robotskih usisavača, serija j7. Ova serija prilagođava se Vašim životnim navikama i sluša Vaš glas, te Vam tako omogućuje da svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama ili u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Nova serija robotskih usisavača Roomba j7® ima novi moderni dizajn i puno novih naprednih značajki. Ovaj model razumije Vas i Vaš dom, te Vam olakšava život.

  Pročitaj više

  Roomba j7(j7558) sadrži Clean Base™ bazu za automatsko pražnjenje prljavštine i tako donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision Navigation“ navigacija. “PrecisionVision“ navigacija omogućuje Roombi j7 da identificira i izbjegne prepreke kućnih ljubimaca poput njihovog izmeta ili kablova za punjenje i nastavlja čistiti dalje. Kada prvi puta primjeti prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam fotografiju kako biste joj mogli reći kako u budućnosti izbjeći prepreku ili je uputiti da ju očisti.

  Sadržaj paketa:

  • 1 Roomba® j7558

  • 1 stanica za punjenje Home Base®

  • 1 kabel za napajanje

  • 2 vrećice za praljvštinu

  • 1 dodatni filter

  • 1 dodatna bočna četka


  Tehničke informacije:

  • WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home

  • Trostupanjski sustav čišćenja: Premium

  • Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27 °

  • Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje

  • Dirt Detect®: Da

  • Filter: HEPA 13

  • Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati 

  • Navigacija: Pametni otisak

  • Ručka za nošenje: Ne

  • Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT

  • Led zaslon: Indikatori za DirtDetect I greške I WiFi I baterija

  • Pragovi: Do 2 cm

  • Visina: 8,7 cm

  • Radno vrijeme: Cijeli kat

  • Vrijeme punjenja: do 3 sata

  • Baterija: Li-Ion

  iRobot® Roomba® j7+(j7558) odlično radi pa možete iskoristiti svaki slobodni trenutak

  iRobot® Roomba® j7+(j7558) odlično radi pa možete iskoristiti svaki slobodni trenutak

  iRobot® Roomba® j7 + robotski usisavač s automatskim uklanjanjem prljavštine - Dvostruke gumene četke za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Uči, mapira i prilagođava se Vašem domu - Otkrivanje i izbjegavanje objekata - Čišćenje prema objektu - Prilagođeni prijedlozi - Veza to voice Assistant i Imprint Link. Pripremite se za robotski usisavač na koji možete računati da će obaviti posao. Roomba® j7 + robotski usisavač ima 10 puta snažniju usisnu funkciju * ​​i ima jedinstvenu inteligenciju za izbjegavanje kabela i otpada kućnih ljubimaca. On čak i razumije u koliko ste sati doma i koje je godišnje doba kada bi moglo biti potrebno dodatno čišćenje. Usisavač j7+ prazni se u vrećicu za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® tako da možete zaboraviti na usisavanje mjesecima.

  * U usporedbi sa sustavom za čišćenje Roomba® serije 600.


  Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama

  iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija s više od 30 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Bilo da odaberete Roombu, Braavu ili oboje - Vaš pod dobiva posebnu njegu koja mu je potrebna.

  Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama

  Ovaj robot ima samo jednu misiju: ​​savršeno raditi svoj posao

  Ovaj robot ima samo jednu misiju: ​​savršeno raditi svoj posao

  Vaš san o čistom domu u užurbanom ritmu svakodnevnog života i promjenjivim rasporedima više nije samo san. Roomba® j7 / j7 + robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za navigaciju po vašem domu i čisti mrvice s večere ispod stola, filmske kokice koje su vam nedostajale na ustima, pseću dlaku i svakodnevnu prljavštinu i prašinu - sve se čisti pouzdano i temeljito..

  Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje prema Vašim željama

  Vaš dom dobiva potrebnu pažnju jer robotski usisavač Roomba® j7 čisti namjerno i logično urednim redom. Roomba® j7 robotski usisavač koristi PrecisionVision navigaciju za identifikaciju i izbjegavanje prepreka, poput napitaka za kućne ljubimce i kabela za punjenje, tako da se i dalje možete vratiti u čiste prostorije nakon što Roomba®7 robotski usisavač obavi svoj posao, čak i u najtežim danima . Nemojte samo naučiti shemu svog doma; reagira na njega u stvarnom vremenu kako bi mogao u potpunosti obaviti posao.


  Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje prema Vašim željama

  Kombinira snagu, točnost i performanse

  Kombinira snagu, točnost i performanse

  Mnogi detalji Vašeg doma zaslužuju posebna svojstva čišćenja namijenjena samo njima. Možete održavati svoj dom savršeno čistim pomoću trostupanjskog sustava čišćenja koji koristi dvostruke višenamjenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje rubova i kutova te 10 puta više snage- Podizna snaga usisavanja *, koja upija tvrdokornu prljavštinu i mrlje. A za dodatnu razinu čistoće, tehnologija Imprint® Link dostupna je samo na iRobotu, koja govori robotu Braava jet® m6 da počne s čišćenjem nakon što je robotski usisavač Roomba® j7 završio s usisavanjem.

  Zaboravite na usisavanje mjesecima

  Prljavštine i prašine više nema jer se usisavač Roomba® prazni u vrećice za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® s vrećicama AllergenLock™ koje zadržavaju 99% peludi i plijesni. To znači da pri pražnjenju nema oblaka prašine. Iskorištenu vrećicu jednostavno bacite u smeće i novu vrećicu stavite u držač - čisto i jednostavno.

  Zaboravite na usisavanje mjesecima

  On čisti za Vas i za sebe

  On čisti za Vas i za sebe

  Prljavštine i prašine više nema jer se usisavač Roomba® prazni u vrećice za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base® s vrećicama AllergenLock ™ koje zadržavaju 99% peludi i plijesni. To znači da pri pražnjenju nema oblaka prašine. Iskorištenu vrećicu jednostavno bacite u smeće i novu vrećicu stavite u držač - čisto i jednostavno.

  On čisti, Vi nastavljate svoj posao

  Koliko ste puta ujutro protrčali kroz vrata kad ste ugledali prljavštinu poput mrvica ispod kuhinjskog stola? Ne želite se kasnije vratiti kući u to stanje? Jednostavno upotrijebite aplikaciju iRobot Home ili svoj glasovni asistent * kako biste naručili svoj robotski usisavač Roomba® j7 da odmah očisti ovo mjesto i doista to učini.

  * Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

  On čisti, Vi nastavljate svoj posao

  Ne dopustite da Vam nered komplicira raspored

  Ne dopustite da Vam nered komplicira raspored

  Čišćenje neće ometati Vaš život jer robotski usisavač Roomba® j7 uči vaše navike nudeći vam prilagođene rasporede jer čak predlaže dodatno čišćenje kada je u Vašem području velika koncentracija peludi ili tijekom sezone opadanja dlake kućnih ljubimaca. No, integrirani glasovni pomoćnik omogućuje vam pokretanje zadatka samo uz pomoć glasa. *

  * Radi s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC

  Dođi kući u čisti dom

  Uživajte u uređenijem domu uz čišćenje iza kulisa pomoću robotskog usisavača Roomba® j7 sa pogonom iRobot Genius. Ova tehnologija koristi usluge geolokacije na Vašem telefonu kako bi razumjela kada ste izvan kuće i obavila čišćenje kada ste odsutni.

  Dođi kući u čisti dom

  Ide tamo gdje je potrebno i izbjegava mjesta na kojima čišćenje nije potrebno

  Ide tamo gdje je potrebno i izbjegava mjesta na kojima čišćenje nije potrebno

  Roomba® j7 Robot Vacuum otkriti će prašinu i očistiti je. Roomba® reaktivna senzorska tehnologija govori usisavaču gdje ne treba ići što znači da se manje zaglavi na namještaju i bolje zna kamo. I samo iRobot nudi Dirt Detect ™ tehnologiju koja se fokusira na prljavija mjesta poput najprljavijih područja u Vašem domu.

  Pita Vas što učiniti i sjeća se što ste mu rekli

  Podignite svoje iskustvo čišćenja na novu razinu pomoću robota koji se poboljšava dok ga koristite. Roomba® j7 robotski usisavač pokreće iRobot Genius, pa svog robota možete postaviti za čišćenje kada niste kod kuće. Tijekom čišćenja šalje slike prepreka poput kabela za punjenje na koje naiđe izravno u Vašu aplikaciju. Time se osigurava da ste svjesni bilo kakvih prepreka ili opasnosti poput otpada od kućnih ljubimaca u vašem domu, a možete i dati povratne informacije o tome kako bi robotski usisavač Roomba® j7 u budućnosti trebao prevladati te prepreke. Možete biti sigurni i sigurni da na svim razinama koristimo samo najviše sigurnosne standarde s enkripcijom i dajemo vam potpunu kontrolu nad čišćenjem i podacima.

  Pita Vas što učiniti i sjeća se što ste mu rekli

  Kvaliteta koja traje. Rastuća inteligencija.

  Kvaliteta koja traje. Rastuća inteligencija.

  Vaš robot nikada ne prestaje postajati pametniji jer zahvaljujući iRobot Geniusu stalno prima inovacije u svom softveru s najnovijom tehnologijom i revolucionarnim značajkama.

  Tim za čišćenje iz snova

  Izbrišite usisavanje i brisanje s popisa obaveza - oboje odjednom. S Imprint® Link tehnologijom robotski usisavač Roomba® j7 i robotska podna perilica Braava jet® m6 kombiniraju snagu usisavača i perilice poda u savršenom redu tako da je Vaš pod potpuno čist bez Vašeg napora.

  Tim za čišćenje iz snova

  Neka vaš dom bude čist, a vaši podaci sigurni

  Neka vaš dom bude čist, a vaši podaci sigurni

  Više od 30 godina korisnici iRobota primaju naše robote u svoje domove kako bi osigurali sigurno i učinkovito čišćenje. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru kreće se od fizičkog do virtualnog koristeći najviše standarde sigurnosti podataka: iRobot uvijek koristi najviše standarde šifriranja podataka, potkrijepljen našim obećanjem da će Vaši podaci biti sigurni - upotreba podataka pruža Vam bolje iskustvo i Vašem robotu pomaže da radi najbolje što može. *

  * Naša predanost sigurnosti vaših podataka stekla je iRobotu pouzdan TUV certifikat. **

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada! Saznaj više

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  Jamstvo24 mjeseca

  Ocjene kupaca

  4,60 / 5
  ukupno 10 ocjene
  5
  90%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  10%
  Još nema komentara.