Thumbnail 1
Thumbnail 2
Akcija-29%
Medico Home madrac HERA 190x90 i GRATIS Medico Home jastuk Medifoam 50 x 70 (PU + HR) slika 1
Medico Home madrac HERA 190x90 i GRATIS Medico Home jastuk Medifoam 50 x 70 (PU + HR) slika 2
Medico home logo

Medico Home madrac HERA 190x90 i GRATIS Medico Home jastuk Medifoam 50 x 70 (PU + HR)

(18)

Šifra proizvoda: AXNQDEA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
234,00 €

Akcijska cijena

167,25 €

Cijena sadrži PDV

Akcija traje još:

  • Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 9-17 radnih dana

Plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada! Saznaj više

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

Medico Home madrac HERA 190x90

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.

Pročitaj više

Model HERA spada u kategoriju srednje tvrdih madraca koji daje izuzetan osjećaj mekoće i udobnosti tokom spavanja, ali ima i sve značajke dobre potpore i rasterećenja pritiska zbog završnog sloja memorijske pjene.

Madrac je napravljen u 7 zona udobnosti, jezgra madraca napravljena je od džepićastih opruga, na džepićastoj opruzi nalazi se sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završan sloj madraca čini memorijska pjena koja Vam pruža udobnost i visoku kvalitetu sna, također u visini od 3 cm.

Ukupna visina modela HERA iznosi 24 cm, a madrac je jednostran i predviđen je za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i memorijske pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama.
Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca HERA napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine. Navlaka je periva na 60 stupnjeva, te nije predviđena za sušenje u sušilici.

Model HERA predviđen je za osobe tjelesne težine do 130 kilograma (pojedinačno) koje pretežito spavaju na boku, a potom na leđima.

 

SPECIFIKACIJA MADRACA: 

 
TVRDOĆA: Srednje tvrdi madrac
UKUPNA VISINA: 24 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra, 320 opruga/m2
UDOBNOST: 3 cm HR pjena 35kg/m3 + 3 cm memory pjena 50 kg/m3
NAVLAKA: 430g/m2, 65% PES, 35% viskoza
SKIDIVA: Da
PERIVA: Da, na 60 stupnjeva
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 5 godina
SLEEP TRIAL: Da, 100 dana od dana dostave

ROLANI OBLIK: 

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!


Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.


SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 9-17 radnih dana

Plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada! Saznaj više

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
Specifikacija
Dimenzije190x90

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 18 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Odličan

Anonimni kupac04.01.2024.

Slični proizvodi