Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 1
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 2
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 3
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 4
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 5
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 6
Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi  slika 7
Pampers

Pampers Pants Splashers, kupaće pelene-gaćice za pouzdanu zaštitu u vodi

  • Šifra: K4NR5K

44,99 kn

Veličina 5-6 = 10 jednokratnih kupaćih pelena-gaćica

Veličina 4-5 = 11 jednokratnih kupaćih pelena-gaćica

Veličina 3-4 = 12 jednokratnih kupaćih pelena-gaćica

Pročitaj više
Opis
Pampers Splashers

Pristaju kao kupaće gaćice - Štite kao Pampers

Vaše se maleno sada može sretno brčkati u jednokratnim kupaćim pelenama-gaćicama Pampers Splashers. Pampers Splashers ne kupe vodu kao obične pelene, pa se beba u njima osjeća udobno – bez obzira jesu li mokre ili suhe. 

Dvostruke trakice koje sprečavaju curenje tijesno prianjaju oko nožica kako bi pomogle zadržati mokraću i stolicu unutar pelene te pružiti sigurnu zaštitu u vodi, što pelene-gaćice Splashers čini idealnima za bazen, plažu, vodene parkove i slična mjesta. Samo Pampers Splashers ima u potpunosti rastezljiv dio oko struka koji pristaje kao kod pravih kupaćih gaćica, pa se ove pelene-gaćice lako oblače i svlače – čak i kada su mokre. 

Nadalje, lako se trgaju sa strana kako bi se olakšalo brzo skidanje s manje nereda, a zahvaljujući zanimljivim sličicama nadahnutima plivanjem koje prekrivaju cijelu pelenu izgledaju poput pravih kupaćih gaćica. Pampers Splashers učinit će vodene aktivnosti još zabavnijima. 

Ne upijaju vodu

Brčkaj se do mile volje. Za razliku od običnih pelena, Pampers® Splashers pružaju zaštitu u vodi a pritom neće nabubriti, pa beba može uživati u vodenim aktivnostima

Dual Leak-Guard Barriers®

Za pouzdanu zaštitu u vodi. Pelene-gaćice Pampers Splashers imaju Dual Leak-Guard Barriers – dvostruke trakice koje sprečavaju curenje tijesno prianjajući oko nožica. Tako pomažu zadržati mokraću i stolicu unutar pelene.

Potpuno rastezljiv pojas

Samo pelene-gaćice Pampers Splashers imaju u potpunosti rastezljiv dio oko struka koji pristaje kao kod pravih kupaćih gaćica, pa se lako navlače i svlače – čak i kada su mokre.

Lako trganje sa strana

Za brzo i jednostavno skidanje. Pelene-gaćice Pampers Splashers imaju bočne šavove koje je lako potrgati kada dođe vrijeme za to.