Philips bodygroomer BG7025/15 slika 1
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 2
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 3
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 4
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 5
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 6
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 7
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 8
Philips bodygroomer BG7025/15 slika 9
Philips

Philips bodygroomer BG7025/15

  • Šifra: M5532DZ

599,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Series 7000 ima jedinstven dvostrani dizajn koji omogućuje prebacivanje između brijanja i podrezivanja. Aparat za brijanje prilagođava se obliku tijela i pruža glatko brijanje. Podrezivač ima 5 duljina za podrezivanje različitih dijelova tijela.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Dizajniran za zaštitu i najosjetljivijih područja

S pouzdanjem možete brijati ili podrezivati dlačice na svim područjima tijela jednim uređajem

Praktično možete brijati i podrezivati dlačice na području ispod vrata. Lako prebacujte između brijanja i podrezivanja te prilagođavajte duljine podrezivanja bez zamjene nastavaka. Dizajniran je kao sigurno i ugodno rješenje za brijanje dlačica na leđima, ramenima, prsima, trbuhu, pazusima, rukama, preponama i nogama.

Prilagođava se linijama tijela radi ugodnog brijanja

Glava aparata za brijanje lako se savija u 4 smjera, prilagođavajući se linijama tijela i pružajući glatko brijanje na cijelom tijelu. Za glatko brijanje potreban je manji pritisak.

Oštrice od nehrđajućeg čelika i prilagodljivi češalj, podrezuje dlačice na 3 – 11 mm

Integrirani podrezivač i prilagodljivi češalj s 5 postavki duljine dizajnirani su za pružanje veće snage za podrezivanje čak i najdebljih dlačica. Čelične oštrice podrezivača lagano se dodiruju, oštreći se tijekom podrezivanja tako da ostanu izuzetno oštre i učinkovite. Oštrice imaju zaobljene vrhove za gladak dodir s kožom kako bi spriječile grebanje. Kako biste održavali željenu duljinu dlačica ili postigli prirodni izgled, prilagodite češalj na duljinu između 3 i 11 mm. Možete upotrebljavati sustav za brijanje na drugoj strani kako biste postigli glađe rezultate.

Zaobljeni vrhovi i hipoalergena mrežica za ugodan osjećaj na koži

Glava aparata za brijanje ima patentirane zaobljene vrhove i hipoalergensku mrežicu za zaštitu kože tijekom brijanja. Dvosmjerni podrezivači režu dulje dlačice koje zatim brije mrežica kako bi se postiglo glađe brijanje.

Lako se čisti i koristi pod tušem ili izvan njega

Pruža ugodne i glatke rezultate pod tušem ili izvan njega. Aparat za brijanje dlačica na tijelu potpuno je vodootporan, pa ga jednostavno možete isprati kada završite. Ako su u pitanju dulje dlačice, veća učinkovitost postići će se ako su suhe.

Ergonomska drška za maksimalnu kontrolu

Gumena drška dizajnirana je da osigura optimalno rukovanje čak i kada je mokra, radi bolje kontrole tijekom uporabe, pod tušem ili izvan njega.

2 godine jamstva, radi diljem svijeta, ne treba podmazivanje

Svi naši proizvodi za podrezivanje napravljeni su da traju. Imaju 2 godine međunarodnog jamstva, kompatibilni su s naponima u svim dijelovima svijeta i ne trebaju podmazivanje

80 minuta bežične uporabe nakon 1 sat punjenja

Litij-ionska baterija velike snage za uporabu na cijelom tijelu, uz 80 minuta bežične uporabe nakon 1 sat punjenja. Indikator baterije naznačuje status napajanja, kada je baterija pri kraju ili puna.

Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca