BAM mješavina za macarons će ukloniti strah koji se javlja kod gotovo svakog slastičara prilikom pripreme macaronsa
Pročitaj višeSada je priprema ove slastice, koju ste do sada kuhali s poštovanjem i isprobavali s puno očekivanja, pojednostavljena s mješavinom za macarons. Mješavina omogućuje jednostavnu pripremu podatne smjese, koja će vam omogućiti da napravite 20 macaronsa. Priprema je vrlo jednostavna, jer trebate samo dodati vodu. Macaronsi se mogu koristiti kao samostalna slastica ili kao dio ukrasa i impresionirati čak i najzahtjevnija nepca.
Mješavina za macarons (250 g) omogućuje vam pripremu podatne smjese za 20 macaronsa. Možete ih koristiti za ukrašavanje vaše sljedeće torte ili ih napuniti čokoladnim ganacheom od BAM čokolade i poslužiti kao samostalnu slasticu.
Okus macaronsa možete obogatiti voćnim okusima BAM preljeva ili oduševiti kremastim nadjevima pripremljenim s BAM namazima.
Priprema macaronsa s BAM mješavinom za macarons je vrlo jednostavna, jer trebate samo dodati vodu. Pripremljene ljuske macaronsa možete spremiti u zamrzivač i upotrijebiti ih kad god vam zatrebaju.
UPUTE
Mješavinu za makrone (250 g) pomiješajte s 50 ml vode sobne temperature i mutite velikom brzinom oko 5 minuta. Možete dodati i boju topljivu u vodi (ako imate boju na bazi vode, u receptu oduzmite težinu boje od težine vode).
Dobivenu smjesu stavite u dresir vrećicu i na podlozi za pečenje makrona ili papiru za pečenje oblikujte makrone (otprilike 10 g težine na polovicu). Ostavite da odstoji 15 – 20 minuta da se na površini napravi korica.
Pecite u pećnici na 150 ̊C približno 15 – 18 minuta. Makrone maknite s podloge kad se ohlade.
Pripremljene makrone čuvajte u hladnjaku. Količina sastojaka je primjerena za 20 makrona."
Mješavina koju ne možemo napraviti kod kuće