Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 1
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 2
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 3
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 4
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 5
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 6
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 7
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 8
iRobot robotski čistač Roomba S9+ slika 9
iRobot logo

iRobot robotski čistač Roomba S9+

(2)

Šifra proizvoda: RNJ3ME3

Trenutno nedostupno

Predstavljamo novu premium seriju Roomba s9+. Roomba s9+ (s9558) je najbolji robotski usisavač na svijetu s najsuvremenijom tehnologijom i novim funkcijama koje do sada niste mogli ni zamisliti. Sadrži Clean Base ™ bazu za automatsko pražnjenje prljavštine i tako donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima.

Pročitaj više

O proizvodu   

Snažnija usisna moć skuplja prljavštinu, dlake i krhotine. Tehnologija Imprint ™ omogućuje robotu da nauče, mapiraju i prilagode se vašem domu, određujući najbolji način čišćenja. Roomba s9+ osigurava najučinkovitije čišćenje do sada zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sustavu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge®, koja ima 30% širu dvostruku gumenu četku i posebno dizajniranu četku za kutove. S robotima Roomba s9 + i Braava jet m6 te tehnologijom povezivanja Imprint ™ predstavljamo novu generaciju međusobno povezanih automatiziranih rješenja koja omogućuju komunikaciju između robota i koordiniranu provedbu planiranog čišćenja. Zahvaljujući Imprint ™ robotskoj vezi, Roomba s9+ i Braava jet m6 rade zajedno kako bi osigurale najvišu razinu čišćenja, gdje je automatsko usisavanje popraćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.


Glavne prednosti Roombe s9+

 • Čisti za vama i za sobom

Automatski prazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa tjednima ne morate razmišljati o usisavanju

 • PerfectEdge™ tehnologija

Pronalazi skrivenu prašinu zbog dizajna maksimiziranih rubova i specijalnim kutnim četkama doseže duboko u kutove.

 • Najdublje čišćenje dosad*

Automatski maksimizira usisavanje na tepisima da bi izvukao prljavštinu koja se nalazi duboko u vlaknima dodatnom snagom usisavanja. Trostupanjski sustav čišćenja izvlači upletenu prljavštinu i dlake ljubimaca, gdje god bili skriveni.

*U usporedbi s robotima Roomba® 980, e5 i i7

 • Upoznaje, mapira i prilagođava se vašem domu

Korištenjem napredne vSLAM® navigacijske tehnologije robot prikuplja više od 230,400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni procesor kosti za stvaranje precizne mape vašeg doma. Funkcija Imprint Smart Mapping omogućuje vam da odredite koje će se sobe čistiti i kada.

 • Antialergijski sustav

Usisivači ponekad mogu vraćati prljavi zrak natrag u vaš dom. Model s9+ ima filtraciju cijelog sustava, koja hvata 99% alergena peludi i gljivica.


Tehničke specifikacije

 • Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
 • Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
 • Najpametniji sustav za čišćenje i napredna navigacijska tehnologija vSLAM®
 • 1.3 GHz 4-jezgreni procesor prestižne marke
 • Čišćenje tehnologijom AeroForce
 • Bočni/kutni sustav za čišćenje kutova i uz zidove Follow wall
 • ANTITANGLE sustav koji sprečava zapetljavanje žica i resica tepiha
 • Akustično i optičko otkrivanje nečistoća Dirt Detect
 • Automatsko punjenje/pražnjenje na baznoj postaji
 • Koristi funkciju Imprint Smart Mapping za programiranje rasporeda čišćenja
 • Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
 • Indikator punog koša za smeće
 • Skupljanje smeća poboljšanim AeroForce četkama visokog kapaciteta
 • Funkcija Power Boost automatski maksimizira snagu usisavanja na tepisima
 • Čisti cijeli kat Vašeg doma
 • Pamti do 10 tlocrta
 • Litij-ionska baterija 3300 mAh
 • Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
 • Vrijeme punjenja 3 sataKljučne funkcije robotskog usisavača iRobot Roomba s9+

Čisti za sobom

Brine se za čišćenje od početka do kraja – sam isprazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu, u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa se tjednima ne morate brinuti za usisavanje. Zatvorena vrećica zadržava prašinu pa se ona ne vraća u zrak.

Ništa ne ostavlja prljavo

PerfectEdge™ tehnologija pronalazi skrivenu prljavštinu svojim dizajnom maksimiziranih rubova i posebnih kutnih četki koje dosežu duboko u kutove. Napredni senzori stalno skeniraju prostor ispred robota, pomažući mu da se približi zidovima i duboko u kutove.

Visokoučinkovito temeljito čišćenje

Trostupanjski sustav čišćenja koristi 30% šire* gumene četke koje ostaju u stalnom kontaktu s tepisima i tvrdim podovima i 40X jače usisavanje** za najdublje čišćenje dosad*.

*U usporedbi sa serijom Roomba® 600
**U usporedbi sa serijom Roomba® 600, sustav AeroVac™

Izvlači prljavštinu iz tepiha

Funkcija Power Boost automatski maksimizira snagu usisavanja na tepisima – izvlači otpad i prljavštinu zapletenu duboko u vlaknima dodatnom snagom usisavanja.

Gdje god bio, uvijek točno zna gdje se nalazi

Dovoljno je pametan da uvijek zna gdje se nalazi, gdje je bio i gdje još mora počistiti. Pomoću napredne navigacijske tehnologije vSLAM®, robot prikuplja više od 230,400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni procesor koristi za stvaranje precizne mape vašeg doma.

Antialergijski sustav

Usisivači ponekad znaju vraćati prljavi zrak natrag u vaš dom. Model s9+ ima cijeli sustav filtracije koji hvata 99% alergena peludi i plijesni.

Sve je pametniji

Svaki novi robotski usisavač dolazi s novim, naprednim hardverom koji pruža inteligentna rješenja koja volite danas i pristup najnovijim postignućima u budućnosti – putem ažuriranja softvera osmišljenog za unaprjeđivanje funkcija tijekom vremena.

Upozna vaš dom, čisti gdje i kad želite

Tehnologija Imprint™ Smart Mapping pomaže robotu da upozna vaš dom, što vam omogućuje kontrolu nad čišćenjem; možete izabrati koje će se sobe čistiti i kada putem aplikacije iRobot HOME, Google Assistant ili Alexa.
Amazon, Echo, Alexa i sve povezane marke su zaštićene robne marke kompanije Amazon.com ili njenih podružnica. Google Home je zaštićena robna marka kompanije Google LLC.

Napredni senzori

Napredni senzori omogućuju robotu čišćenje uza zidove i u kutovima. Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja kojima se mora posvetiti veća pozornost i nalažu robotu da ih temeljitije očisti. Cliff Detect senzori sprječavaju pad robota niz stepenice ili prevrtanje s drugih povišenih mjesta.

Odloži prljavštinu, ponovno se napuni energijom i ponovno kreće

Automatski odlaže otpad i po potrebi ponovno puni energijom, a zatim nastavlja sa čišćenjem – sve dok posao ne bude dovršen.


Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Superi

Anonimni kupac15.03.2022.