Philips Series 1000 Električni aparat za suho brijanje S1133/41 slika 1
Philips

Philips Series 1000 Električni aparat za suho brijanje S1133/41

  • Šifra: VDG42R2

299,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Oštrice PowerCut

Otvaranje jednim dodirom

Žična i bežična uporaba

Ergonomska drška za praktično rukovanje

Jamstvo: 2 godine

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Oštrice PowerCut stvorene su za kontinuirano glatko brijanje - iskusite pouzdane rezultate brijanja oštricama sa samostalnim oštrenjem, precizno dizajniranima za praktično i glatko brijanje.

4D fleksibilne glave slijede linije lica i osiguravaju glatko brijanje - osjetite praktično glatko brijanje zahvaljujući glavama koje se svijaju i šire u 4 smjera. Glava se prilagođava linijama vašeg lica, osiguravajući dobar kontakt s kožom i bez primjene prevelikog pritiska.

Otvaranje jednom dodirom za lako čišćenje - jednostavno očistite aparat za brijanje. Glavu aparata za brijanje otvorite dodirom gumba, a potom je isperite vodom.

Žična i bežična uporaba - uz pomoć aparata za brijanje koji je spreman kad i vi, obrijte se točno onako kako želite. Upotrebljavajte ga bežično, a ako je baterija prazna, ukopčajte ga i obrijte se.

Indikator napunjenosti baterije s 1 razinom omogućava najbolje rezultate rada aparata - Intuitivni indikator pokazuje kad je baterija aparata pri kraju, prazna ili pak potpuno napunjena.

40 minuta bežičnog brijanja nakon 8 sati punjenja - nakon 8 sati punjenja možete se brijati bežično do 40 minuta. Osim toga, ako je baterija prazna, ukopčajte ga u utičnicu i spreman je za upotrebu.

27 oštrica sa samostalnim oštrenjem osigurava kontinuirano, čisto brijanje - s 27 precizno dizajniranih oštrica sa samostalnim oštrenjem svaki put dobivate pouzdano čisto brijanje.

IPX7 vodootporno za jednostavno čišćenje - IPX7 vodootporni aparat za brijanje jednostavno operite ispod slavine. Oznaka IPX7 podrazumijeva kako aparat za brijanje možete uroniti na dubinu od 1 metra i ondje može biti do 30 minuta.