Thumbnail 1
Somat Gold 72 tabs slika 1
Somat logo

Somat Gold 72 tabs

(4)

Šifra proizvoda: VDG53DG

Cijena

99,99 kn
13,27 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  1. Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
  2. Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
  3. Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.
  4. Jednostavna kopča za višestruko praktično otvaranje i ponovno zatvaranje.
  5. Vodonepropusna vrećica za fleksibilnu pohranu ispod sudopera i zaštitu tableta od dodira s vodom.

  Pročitaj više
  Oklijevate li postaviti posuđe sa zagorjelom prljavštinom u perilicu posuđa? Nemojte se brinuti jer tablete Somat Gold osnažene Deep Clean tehnologijom uklanjaju i najtvrdokorniju prljavštinu, čime osiguravaju čisto posuđe bez ikakvih napora. Zahvaljujući najboljoj formuli proizvoda Somat, možete iskusiti bolje rezultate u uklanjanju zagorjele prljavštine. Jednostavno postavite jednu tabletu u komoru za doziranje, ne morate je odmotavati!

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 4 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%

  Super su

  Anonimni kupac19.11.2022.