Popust-47%
Somat Gold 72 tabs slika 1
Somat Gold 72 tabs slika 2
Somat Gold 72 tabs slika 3
Somat logo

Somat Gold 72 tabs

Šifra proizvoda: VDG53DG

Redovna cijena

142,99 kn

Akcijska cijena

75,99 kn

Ušteda

67,00 kn (-47%)

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

1. Tablete Somat Gold osnažene su Deep Clean tehnologijom koja prodire u tvrdokornu prljavštinu, kao što su ostaci žitnih pahuljica, te je uklanja.
2. Vrlo su praktične: ne morate odmotavati tablete jer su omotane folijom topljivom u vodi. Jednostavno postavite tabletu u komoru za doziranje u perilici posuđa.
3. Pruža potpuno čišćenje uz 12 funkcija: sredstvo za čišćenje, odstranjivač mrlja od čaja i kave, brza topljivost u vodi, zaštita stakla, sredstvo za ispiranje i funkcija soli, odstranjivač neugodnih mirisa, aktivacija pri temperaturi od 40 °C, zaštita dekora, nehrđajući čelik, učinak sušenja i dodatna snaga protiv zagorjele prljavštine.
4. Jednostavna kopča za višestruko praktično otvaranje i ponovno zatvaranje.
5. Vodonepropusna vrećica za fleksibilnu pohranu ispod sudopera i zaštitu tableta od dodira s vodom.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Oklijevate li postaviti posuđe sa zagorjelom prljavštinom u perilicu posuđa? Nemojte se brinuti jer tablete Somat Gold osnažene Deep Clean tehnologijom uklanjaju i najtvrdokorniju prljavštinu, čime osiguravaju čisto posuđe bez ikakvih napora. Zahvaljujući najboljoj formuli proizvoda Somat, možete iskusiti bolje rezultate u uklanjanju zagorjele prljavštine. Jednostavno postavite jednu tabletu u komoru za doziranje, ne morate je odmotavati!