Thumbnail 1
Thumbnail 2
NIVEA Baby Moja prva krema - za lice, tijelo i guzu 150ml slika 1
NIVEA Baby Moja prva krema - za lice, tijelo i guzu 150ml slika 2
Nivea logo

NIVEA Baby Moja prva krema - za lice, tijelo i guzu 150ml

(76)

Šifra proizvoda: XNV6NR4

Trenutno nedostupno

Za lakšu njegu najmlađeg člana obitelji, odsad je tu višenamjenska NIVEA Baby Moja prva krema koja ispunjava sve potrebe osjetljive bebine kože.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Zašto biste sa sobom nosili tri različite kreme za bebe ako možete imati samo jednu koja je savršena za njegu lica, tijela i guze? NIVEA Baby Moja prva krema štiti bebinu kožu od štetnih utjecaja iz okoliša i podržava zaštitnu barijeru kože. Primjerena je za lice, tijelo i guzu - gdje god je vaša beba treba. 

Sadrži prilagođenu NIVEA Baby Soft formulu bez mineralnog ulja, što je čini savršenom za osjetljivu bebinu kožu već od prvog dana. Obogaćena je dragocjenim, prirodnim suncokretovim uljem te uljem badema. Na policama vas čeka u prepoznatljivoj i obožavanoj NIVEA limenoj kutijici. Univerzalna krema primjerena za lice, tijelo i guzu. Učinkovito štiti kožu od isušivanja. Sadrži prilagođenu NIVEA Baby Soft formulu. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

Ocjene kupaca

4,96 / 5
ukupno 76 ocjene
5
97%
4
1%
3
1%
2
0%
1
0%

Hidratantna i brzo se upija.. Nije loša. Teksturom je slična ko nivea soft. Ali neznam baš jel dobra za pelensko područje.

Ernestina01.03.2022.

Super krema, baš stvorena za male mališane!

Enisa07.04.2021.

Kremica za poželjeti.

Marija05.04.2021.