Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 1
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 2
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 3
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 4
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 5
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 6
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 7
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 8
iRobot Roomba 698 robotski usisavač slika 9
iRobot logo

iRobot Roomba 698 robotski usisavač

(5)

Šifra proizvoda: Z6NV4ZG

Cijena

2.499,00 kn331,67 €

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Čišćenje svih tvrdih površina
  Snažan, trostupanjski sustav čišćenja Oslobađam I podižem I posjed
  Bočna četka za čišćenje rubova i uglova

  Pročitaj više

  O proizvodu 

  Robotski usisavač iRobot Roomba 698 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije

   

  Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Roomba® robotski usisavač pruža svakodnevno čisti pod tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® 698 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Roomba® 698 robotski usisavač s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama, te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s Vašeg poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije, robot otkriva područja koncentrirane prljavštine i obrađuje ih još temeljitije, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni I zato tražimo načine koji će Vam pomoći da učinite više. iRobot® je globalni predvodnik u robotiziranju već više od 25 godina. Naši robotski usisavači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustva zbog čega naši proizvodi nude optimalno rješenje za temeljito čišćenje poda.

   

  Glavne prednosti Roombe 698

  • iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robota u kućanstvu i više od 25 milijuna roba prodanih širom svijeta. Bez obzira na Vaš izbor - Roomba, Braava ili oboje - Vaš će kat dobiti potrebnu specijaliziranu njegu.
  • Trofazni sustav čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca
  • Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.
  • Dirt Detect ™ senzori detektiraju više zagušenih područja Vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pozornosti.
  • Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kad niste kod kuće.
  • iRobot® osnovan je 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost.

  Zašto odabrati robota iz iRobota?
  Provjerite iRobot razliku

  iRobot usko je specijaliziran za robotiku, ulaže većinu svog profita u svoj razvoj i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost posveti drugim područjima za bolja tromjesečna izvješća. Već 30 godina razvija robotske usisavače. Posjeduje preko 1500 patenata. U svijetu je prodano više od 30 milijuna usisavača.

   

  Roomba je prvenstveno usisavač • U modulu za čišćenje postoje dvije višeslojne četkice • Visoko efikasni filteri • Fokusirano čišćenje poda • Kombinacija nekoliko patentiranih senzora • Patentirana iAdapt navigacija • Tehnička pomoć, servis i rezervni dijelovi

   

  iRobot® Roomba® 698
  Svakodnevna čistoća, bez napora

   

   

  30 godina iskustva i inovacija u robotici

  iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

     

     

  Trofazni sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

  Prašina i prljavština ne mogu pobjeći u trostupanjski sustav čišćenja. Ovo kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

   

     

   

  Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

  Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

   

     

   

  Inteligentna navigacija oko Vašeg doma

  Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® 698 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

   

     

   

  Uništavač prljavštine koji djeluje za Vas

  Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih dijelova Vašeg doma. Senzori detektuju takva područja Vašeg doma s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.

   

     

   

  Očistite oko uglova i rubova

  Bočna četka za čišćenje uglova s ​​posebnim oblikom pod kutom od 27 stupnjeva pomiče smeće s teško dostupnih mjesta prema sustavu čišćenja u 3 stupnja.

   

     

   

  Izvrsno za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca

  Trofazni sustav čišćenja poda Roombin® uklanja dlaku kućnih ljubimaca. Kosa, sitne čestice prašine i krhotine ostaju zarobljeni u učinkovitom AeroVac filtru.

   

     

   

  Očistite od nekud ili naručite Alexi & aplikaciju Google Home da aktiviraju ili zaustave Vašeg robota

  Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Roomba 691 kompatibilan je s virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

   

     

   

  Originalni dijelovi

  Roomba® robotski usisavač je sklopiv tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.

   

     

  Za koga?

  Robotski usisavač iRobot Roomba 698 prikladan je za svakodnevno čišćenje središnjeg prostora - kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka. Po potrebi ga možete odnijeti u druge prostorije ili na kat. Budući da nema postavku rasporeda, pokrećemo ga ručno. Nakon završetka rada vraća se na stanicu za punjenje. Savjetujemo Vam da usisavate dok niste kod kuće, kao što je to slučaj kada se prašina nalazi na podu gdje robot usisava bez nepotrebnog podizanja natrag u zrak.

  tehnička specifikacija

  Čišćenje svih tvrdih površina

  Snažan, trostupanjski sustav čišćenja Oslobađam I podižem I posjed

  Bočna četka za čišćenje rubova i uglova

  Fleksibilan modul za čišćenje s dvostrukim četkicama za sve vrste tvrdog poda

  DirtDetect® - otkriva prljavije dijelove poda i pažljivije ih obrađuje

  Posuda za otpad AeroVac® s motorom Gen 1, filterom AeroVac i spremnikom od 0,6l

  Navigacija iAdapt 1.0 s sveobuhvatnim setom senzora za 60 prilagodbi terena u sekundi

  Nakon završetka ciklusa vraća se na stanicu

  Nježni branik na dodir s IR senzorima

  IR senzori pada

  Prevladava pragove do 1,6 cm

  Pritisnite tipke: CLEAN / DOCK (po stanici za punjenje) / SPOT (čišćenje 1m2)

  LED zaslon za otkrivanje prljavštine (prljaviji pod), greške i bateriju

  Li-ionska baterija

  Visina robota 9,2 cm

  Vrijeme rada: 1 sat

  Vrijeme punjenja: 2 sata

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  Jamstvo24 mjeseca

  Ocjene kupaca

  4,80 / 5
  ukupno 5 ocjene
  5
  80%
  4
  20%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%

  Predobro

  Ljiljana Main24.10.2022.

  Neispravan

  Anonimni kupac18.05.2022.

  Nema spremljenih prostorija

  Sanja Buntak Ruk27.03.2022.