Thumbnail 1
OLUJA RATOVA, vel.m.u. (zn) Victoria Aveyard slika 1

OLUJA RATOVA, vel.m.u. (zn) Victoria Aveyard

Šifra proizvoda: ZGD525R

Cijena

17,12 €

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-7 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  SVAKA POBJEDA IMA SVOJU CIJENU.

  Mare Barrow shvatila je to kad ju je Calova izdaja gotovo slomila. Sada, odlučna u želji da osigura slobodu Crvenima i novostvorenima poput nje, Mare odlučuje srušiti kraljevstvo Nortu jednom zasvagda, počevši s krunom na Mavenovoj glavi.

  No nijedna bitka se ne dobiva sama, pa Mare mora prihvatiti pomoć nepredvidivih saveznika i stati na stranu dječaka koji joj je slomio srce, kako bi pobijedila onog koji ju je zamalo potpuno uništio. Calovi moćni Srebrni saveznici, zajedno s Mare i Grimiznom gardom, pokreću golemu silu i kreću u napad protiv samoproglašenog okrutnog kralja. Ali Maven, koji je još uvijek duboko opsjednut utjecajem svoje majke neće prezati ni pred čim da Mare ponovno bude njegova, čak i ako to znači rušenje svega na njegovom putu.

  Pročitaj više

  Ratne oluje se bliže, a sve za što se Mare borila visi o koncu. Hoće li mala munjevita djevojka ovoga puta prihvatiti svoju sudbinu i može li konačna pobjeda biti dovoljna za rušenje Srebrnog kraljevstva?

  RECENZIJE:

  "Fantastičan roman prožet stalnom akcijom u kojem se stapaju ljubav i pobuna, moć i pravda. Uzbudljiv. Nenadmašiv. Nezaboravan. " USA Today

  "Uzavreli sukobi i dvorska spletkarenja isprepliću se u ovoj završnici serijala o grimiznoj kraljici do samog uzbudljivog kraja." Kirkus

  O AUTORU:

  Victoria Aveyard (1990.) odrasla je u Massachusettsu, a u Los Angelesu diplomirala pisanje scenarija. Grimizna kraljica njezin je roman prvijenac za koji je dobila nekoliko nagrada - South Carolina Book Award for Young Adult (2017.), Lincoln Award (2017.) i Goodreads Choice Award for Debut Goodreads Author (2015.). Nakon Staklenog mača i Kraljevog kaveza, Oluja ratova je četvrti i finalni nastavak serijala o grimiznoj kraljici. 

  Slični proizvodi