Pomoć

Bazzar je online platforma putem koje prodaje više od 150 provjerenih prodavača iz Hrvatske i Europske unije.

Kako mogu kupiti?

Dodaj u košaricu željene proizvode, provjeri narudžbu u košarici te klikni na "Kupi". Zatim upiši adresu za dostavu i odaberi način plaćanja.

Za većinu proizvoda dostava se vrši u roku 2-3 radna dana, a na svakom proizvodu možeš provjeriti rok dostupnosti za proizvod.

Proizvodi koji su dostupni samo po narudžbi, imaju duži rok isporuke te je taj rok vidljiv na samom proizvodu.

Kako me Bazzar čuva od problema prilikom kupovine?

Bazzar je posrednik između vas i provjerenih prodavača. Kada platite narudžbu, Bazzar čuva vaš novac i plaća prodavaču tek kada primite sve proizvode.

Kako mogu platiti naručene proizvode?

Platiti možeš gotovinom prilikom preuzimanja paketa (pouzeće) ili online kreditnim i debitnim karticama, PayPal-om ili virmanski/općom uplatnicom.

Može li se plaćati obročno (na rate)?

Može, obročno plaćanje moguće je s Visa Premium, Diners, Maestro (PBZ), Mastercard (ZABA), Visa (PBZ, ZABA) karticama i to do 12 rata bez kamata, za iznos iznad 500,00kn.

Je li online plaćanje karticama sigurno?

Bazzar vas prilikom plaćanja preusmjerava na PayWay, napredni sustav za siguran prihvat kartica putem interneta koji osigurava potpunu tajnost vaših podataka već od trenutka kada ih upišete u formular. Svi podaci o kartici prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Bazzar nikad ne dolazi u kontakt s brojem vaše kartice i ostalim tajnim podacima.