Inteligentna rješenja

Tvoji aduti za uredan dom: Ecovacs robotski usisavači i Venta ovlaživači zraka

Sve uređaje možeš pokrenuti jednim klikom na mobilnoj aplikaciji, bez obzira gdje se nalaziš!

Nabavi svoje adute za uredan dom - s Ecovacs robotskim usisavačima osiguraj si čistoću, a s Venta ovlaživačima i pročišćivačima zraka stvori bolji i svježiji zrak u svom domu. Najbolje od svega je što sve uređaje možeš pokrenuti jednim klikom na mobilnoj aplikaciji, bez obzira gdje se nalaziš!

Ecovacs robotski usisavači

Uz Ecovacs dobivate inteligentna rješenja koja se neprimjetno integriraju u svakodnevni život kako biste imali više vremena raditi ono što volite. 

Ključne karakteristike Ecovacs DEEBOT robotskih usisavača: 

- funkcija vremenskog planiranja: jednostavno zakažite redovno vrijeme čišćenja

- potpuna kontrola uz aplikaciju: uvijek možete kontrolirati svoj robot 

- automatsko punjenje: kad se baterija isprazni DEEBOT  se automatski vraća na stanicu za punjenje

- tehnologija otkrivanja prepreka: DEEBOT koristi vlastitu kartu zajedno sa senzorima protiv sudara i mekanim odbojnicima

- visoko učinkovit filter

- selektivni program čišćenja: odaberite najdjelotvorniji program koji odgovara vašim potrebama

- usisavanje i brisanje za učinkovitije čišćenje

Venta ovlaživači i pročišćivači zraka

Venta ovlaživači zraka stvaraju zdravu vlažnost i prirodno smanjuju štetne tvari u zraku. Uređaj se jednostavno napuni vodom te koristi dokazani princip hladnog isparavanja, a zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavnu i praktičnu kontrolu. 

Koristite li Venta ovlaživač u spavaćoj sobi možete ga prebaciti u stanje mirovanja za ultra tihi rad u spavaćoj sobi, a poruke na zaslonu podsjećaju kada je vrijeme za neke prilagodbe. 

Aplikacija Venta Home čini rad još intuitivnijim: možete pozivati, pratiti i upravljati svim svojim podacima o zraku u zatvorenom prostoru, kao i kvalitetom zraka u svim svojim prostorijama, gdje god se nalazili. 

Model ovlaživača Venta Original Connect uz potrošnju energije manju od 10 W iznimno je energetski učinkovit te je idealan za spavaće sobe i dnevne sobe do 35 m².

Istraži cijelu ponudu brandova Ecovacs i Venta