Promocija vrijedi do 31.12.2023.

5 godina jamstva na Hisense hladnjake, zamrzivače i klima uređaje

Do kraja godine iskoristi priliku i registriraj se za 2+3 godine jamstva

5 godina jamstva na Hisense hladnjake, zamrzivače i klima uređaje

Jedna od važnijih stvari prilikom izbora vašeg novog uređaja je jamstvo proizvođača obzirom da jamstveni rok govori o samoj kvaliteti proizvoda. Sigurni u kvalitetu Hisense uređaja – omogućili smo produženo jamstvo za vaš uređaj.


Da biste ostvarili produženo jamstvo 2+3 nužno je popuniti registracijski obrazac za svoj uređaj:

Hisense klima uređaji: Sve što trebate učiniti je popuniti obrazac i na vaš e-mail dobiti ćete, uz već osnovno tvorničko jamstvo od 2 godine, certifikat s dodatnih 3 godine jamstva na klima uređaje s inverterom. Za dodatno jamstvo mogu se registrirati klima uređaji kupljeni u periodu između 01.01.2023. i 31.12.2023. Mogućnost produženja jamstva na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na sve klima uređaje s inverterom. Mogućnost petogodišnjeg jamstva ostvaruje se registracijom uređaja u roku od 30 dana od datuma kupnje.


Hisense hladnjaci i zamrzivači: Da biste ostvarili pravo na petogodišnje jamstvo nužno je registrirati hladnjak ili zamrzivač, kupljen u periodu između 01.01.2023. i 31.12.2023., u roku od najkasnije 30 dana od datuma kupnje koji se nalazi na računu. Na vaš e-mail dobiti ćete certifikat s produženim jamstvom od 3 godine, uz osnovno tvorničko jamstvo u trajanju od 2 godine.