Black Friday Hrvatska

Ulovi fenomenalne popuste na omiljene brendove za Black Friday Weekend koji te ove godine čeka između 24.-26.11. 

Budući da se datum Crnog Petka uspoređuje s praznikom Američkog dana zahvalnosti, koji je četvrti četvrtak u studenom svake godine, ni Crni Petak nema određeni datum. Promocije se obično održavaju u petak nakon Dana zahvalnosti, između 23. i 29. studenog. 

 Naravno, trenutni datum nije strogo pisano pravilo, a trgovci obično odstupaju od toga. Postoje oni koji održavaju "Shopping Feast" cijeli tjedan ili cijeli vikend, zatim prvi ponedjeljak nakon Crnog Petka - Cyber Monday kao mali brat Black Friday-a, a sve je češći slučaj offline i online trgovina sa trajnim promocijama tijekom studenog. Ove godine Black Friday je na datum 24. studenog 2023., a Cyber Monday 27. studenog. 2023.. 


 Crna predviđanja o kraju Black Friday-a počinju se ostvarivati zahvaljujući trenutnoj pandemiji koja prijeti ovom najvećem danu kupovine u godini. Crni petak, a uz njega i ostali dani poput Cyber Monday-a, poprimaju potpuno drugačiji izgled od dosadašnjeg; čekanje u dugim redovima, pretrpane trgovine i nagomilane kupce zamijenit će online kupovina iz udobnosti vlastitog doma. 

 Ne dopusti da ti promaknu najbolje ponude, odigraj na sigurno i pretplati se na naš Newsletter uz kojeg ćeš na vrijeme saznati što smo sve pripremili za Black Friday 2023. Uz to ostvari i dodatne popuste koji vrijede samo za pretplatnike. 


 Sigurno se pitaš što smo sve pripremili za Black Friday 2023. godine. U dogovoru s našim partnerima osigurali smo ti stvarne popuste do čak 80% na proizvode iz beauty i fashion asortimana, opremu za bebe, dječje igračke i krevete, tech proizvode, sportske gadgete i još mnogo toga. 

 Očekuj odlična sniženja proizvoda popularnih brandova: Dyson, Huawei, Pampers, Casper Dreams, Ugg, L'Oreal, Monix, Casio, Oral-B, Revlon, Crock-Pot, Maybelline, Essie i brojnih drugih.