Black Friday After 2024

Izdvojene ponude

DOĐI NA AFTER... 


Ne zaboravi na After Black Friday. Ponude možeš provjeravati i nakon najvećeg Black Fridayja jer ih stalno nadopunjavamo pa uvijek možeš pronaći nešto novo po odličnim akcijskim cijenama.

Ulovi fenomenalne popuste na omiljene brendove za Black Friday Weekend koji te ove godine čeka između 24.-26.11. 

Budući da se datum Crnog Petka uspoređuje s praznikom Američkog dana zahvalnosti, koji je četvrti četvrtak u studenom svake godine, ni Crni Petak nema određeni datum. Promocije se obično održavaju u petak nakon Dana zahvalnosti, između 23. i 29. studenog. 

 Naravno, trenutni datum nije strogo pisano pravilo, a trgovci obično odstupaju od toga. Postoje oni koji održavaju "Shopping Feast" cijeli tjedan ili cijeli vikend, zatim prvi ponedjeljak nakon Crnog Petka - Cyber Monday kao mali brat Black Friday-a, a sve je češći slučaj offline i online trgovina sa trajnim promocijama tijekom studenog. Ove godine Black Friday je na datum 24. studenog 2023., a Cyber Monday 27. studenog. 2023.. 


 Crna predviđanja o kraju Black Friday-a počinju se ostvarivati zahvaljujući trenutnoj pandemiji koja prijeti ovom najvećem danu kupovine u godini. Crni petak, a uz njega i ostali dani poput Cyber Monday-a, poprimaju potpuno drugačiji izgled od dosadašnjeg; čekanje u dugim redovima, pretrpane trgovine i nagomilane kupce zamijenit će online kupovina iz udobnosti vlastitog doma. 

 Ne dopusti da ti promaknu najbolje ponude, odigraj na sigurno i pretplati se na naš Newsletter uz kojeg ćeš na vrijeme saznati što smo sve pripremili za Black Friday 2023. Uz to ostvari i dodatne popuste koji vrijede samo za pretplatnike. 


 Sigurno se pitaš što smo sve pripremili za Black Friday 2023. godine. U dogovoru s našim partnerima osigurali smo ti stvarne popuste do čak 80% na proizvode iz beauty i fashion asortimana, opremu za bebe, dječje igračke i krevete, tech proizvode, sportske gadgete i još mnogo toga. 

 Očekuj odlična sniženja proizvoda popularnih brandova: Dyson, Huawei, Pampers, Casper Dreams, Ugg, L'Oreal, Monix, Casio, Oral-B, Revlon, Crock-Pot, Maybelline, Essie i brojnih drugih.