Black Friday 2020

Black Friday 2020 - Pripremi se za najluđi vikend u godini!


Kada počinje Black Friday u Hrvatskoj?

Budući da se datum Crnog Petka uspoređuje s praznikom Američkog dana zahvalnosti, koji je četvrti četvrtak u studenom svake godine, ni Crni Petak nema određeni datum. Promocije se obično održavaju u petak nakon Dana zahvalnosti, između 23. i 29. studenog.


Naravno, trenutni datum nije strogo pisano pravilo, a trgovci obično odstupaju od toga. Postoje oni koji održavaju "Shopping Feast" cijeli tjedan ili cijeli vikend, zatim prvi ponedjeljak nakon Crnog Petka - Cyber Monday kao mali brat Black Friday-a, a sve je češći slučaj offline i online trgovina sa trajnim promocijama tijekom studenog. Ove godine Black Friday je na datum 27. studenog 2020, a Cyber Monday 30. studenog.

Black Friday 2020 - Što nas očekuje?

Crna predviđanja o kraju Black Friday-a počinju se ostvarivati  zahvaljujući trenutnoj pandemiji koja prijeti ovom najvećem danu kupovine u godini. Crni petak, a uz njega i ostali dani poput Cyber Monday-a, poprimaju potpuno drugačiji izgled od dosadašnjeg; čekanje u dugim redovima, pretrpane trgovine i nagomilane kupce zamijenit će online kupovina iz udobnosti vlastitog doma.

Ne dopusti da ti promaknu najbolje ponude, odigraj na sigurno i pretplati se na naš Newsletter uz kojeg ćeš na vrijeme saznati što smo sve pripremili za Black Friday 2020. Uz to ostvari i dodatne popuste koji vrijede samo za pretplatnike.

Švicarski satovi uz 40% popusta

Fashion satovi

Black Friday u drugim zemljama

Ako kupuješ izvan Hrvatske, preporučamo ti da pogledaš Black Friday popuste na stranicama naših partnera.