Četiri ciabatte s dizanim tijestom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem
Pročitaj višeDr.Schar bezglutenska Ciabatta 200g
Schar Ciabatta glutenfrei. Ciabatta ima hrskavu koricu. Izvrsnog je okusa i odličan je za upijanje bilo kojeg umaka! Svježe u pećnici za samo 8-10 minuta. Uživajte u kiflicama s preljevom po želji.
Primjena:
Prije pečenja malo navlažite vodom. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C 8-10 minuta ovisno o željenoj boji. Ove kiflice su prethodno pečene.
Sastojci:
Kukuruzni škrob, voda, kiselo tijesto (12%) (rižino brašno, voda), kukuruzno brašno, rižino brašno, biljna vlakna (psyllium), zgušnjivač: hidroksipropilmetil celuloza; Sojin protein, suncokretovo ulje, kvasac, ekstra djevičansko maslinovo ulje (0,9%), sol, zakiseljivač: vinska kiselina, limunska kiselina.
Može sadržavati tragove lupina, senfa i sezama.
Alergeni: sojin protein
Dodatne informacije:
Bez laktoze.
Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi.
Nakon otvaranja ponovno zatvorite pakiranje i kruh konzumirajte unutar nekoliko dana ili ga izravno zamrznite.
Gluten | bez glutena |