DR.SCHÄR bezglutenski slatki kruh Bon Matin 200g slika 1
DR.SCHÄR bezglutenski slatki kruh Bon Matin 200g slika 2
DR.SCHÄR logo

DR.SCHÄR bezglutenski slatki kruh Bon Matin 200g

Šifra proizvoda: 2RAQ9MZ

Trenutno nedostupno

DR.SCHÄR bezglutenski slatki kruh bon matin 200g

BON MATIN - SLATKI KRUH BEZ GLUTENA

Posebno formulirano za osobe intolerantne na gluten

Bez laktoze

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hermetički zatvorenoj posudi. Upotrijebiti u roku nekoliko dana ili zamrznuti što je prije moguće.
Specifikacija
DeklaracijaBON MATIN - SLATKI KRUH BEZ GLUTENA Posebno formulirano za osobe intolerantne na gluten. Sastojci: rižino brašno, kukuruzni škrob, voda, šećer, JAJA, rižin škrob, biljni margarin [palmina mast, voda, ulje uljane repice, sol, emulgator: mono– i digliceridi masnih kiselina, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma], glukozni sirup, biljna vlakna (psyllium), zgušnjivači: guar guma, hidroksipropil metil celuloza; kvasac, emulgator: mono– i digliceridi masnih kiselina, sol, kiselina: limunska kiselina, aroma. Može sadržavati tragove SOJE, LUPINE i GORUŠICE. BEZ LAKTOZE. Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hermetički zatvorenoj posudi. Upotrijebiti u roku nekoliko dana ili zamrznuti što je prije moguće. Najbolje upotrijebiti do: vidi na prednjoj strani pakiranja. Zemlja podrijetla: Španjolska. Proizvođač: Dr. Schär AG/SPA – Winkelau 9 – 39014 Burgstall / Postal (BZ), Italija. Distributer: Salvia d.o.o., Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska. Neto količina: 200g. PROSJEČNE HRANJIVE VRIJEDNOSTI NA 100g Energija 1181kJ/280kcal, Masti 6,6g, od kojih zasićene masne kiseline 3,8g, Ugljikohidrati 50g, od kojih šećeri 16g, Bjelančevine 2,9g, Sol 0,59g