Thumbnail 1
LORELLI MiniMAX Modularni krevetić 4in1 s Mehanizmom Ljuljanja White/Light Oak 190x72 cm slika 1
LORELLI logo

LORELLI MiniMAX Modularni krevetić 4in1 s Mehanizmom Ljuljanja White/Light Oak 190x72 cm

(4)

Šifra proizvoda: AXMXM9A

Trenutno nedostupno

Soba koja raste s Vašim djetetom. Od kolijevke koja se ljulja s komodom za previjanje do kreveta, noćnog ormarića i radnog stola za mlade, ali i mnogo više…

Pročitaj više

Slični proizvodi

Sve što vam treba od rođenja do mladenačkih dana Vašeg djeteta. Luksuzan i komotan modularni sustav, koji će svojom veličinom kreveta zadovoljiti i većinu odraslih ljudi. LORELLI MiniMAX NEW pruža ugodan kutak za spavanje, previjanje i brigu oko Vaše bebe. Krevetić ima mogućnost ljuljanja, koja će sigurno biti od velike pomoći pri uspavljivanju u prvim mjesecima. Funkcija ljuljanja zaustavlja se jednostavnim klikom koji pretvara krevetić iz kolijevke u siguran prostor za spavanje i igru. Posteljinu jednostavno možete pospremiti u dvije prostrane ladice na dnu krevetića, dok za sve ostale potrepštine poput pelena, kozmetike i odjeće na raspolaganju su 3 police i 2 ladice na komodi za previjanje. Komoda se pak može postaviti s desne ili lijeve strane. Kao bonus dolazi još i dodatni prostor za odlaganje ispod police za previjanje sa amortizerima punjenim plinom za tiho zatvaranje. Komoda za previjanje idealna je prilika za relaksirajuću i za razvoj toliko bitnu masažu Vaše bebe prije odlaska na počinak. 

 

Stigla je još jedna beba, a Vaše starije dijete također treba krevet? Nema problema jer se MiniMAX NEW modularni krevetić lako pretvara u dva kreveta i noćni ormarić. Odvajanjem gornjeg krevetića/kolijevke i komode za previjanje od podnožja, dobivate krevetić za bebu, krevet za mlade do 16 godina i noćni ormarić.

 

Vaše dijete je preraslo krevetić i treba radni stol? MiniMAX NEW modularni sistem lako se pretvara u krevet za mlade, noćni ormarić i radni stol.

 

Od ostalih prednosti treba još spomenuti da se podnica krevetića može postaviti na dvije razine visine, kao i ogradica. Iz ogradice se mogu izvaditi i dvije letvice kako bi malo veće dijete moglo sigurno spavati, a opet samostalno izaći iz krevetića.

  

Dimenzije cijelog modularnog krevetića: 197cm x 83cm x 104cm


Iskoristite sve prednosti komode za previjanje...

Iskoristite sve prednosti komode za previjanje...

Komoda za previjanje idealna je prilika za relaksirajuću i za razvoj toliko bitnu masažu Vaše bebe prije odlaska na počinak.

Uz LORELLI MINIMAX mogućnosti su beskrajne…

Uz LORELLI MINIMAX mogućnosti su beskrajne…

• Kolijevka s komodom za previjanje

• Soba za dijete/mlade do 16.god s noćnim ormarićem i radnim stolom

• Krevetić za bebu, krevet za dijete i komoda za previjanje

• Krevetić za malo dijete i komoda za previjanje sa sigurnosnom ogradom

LORELLI MINIMAX 4u1 osnovni model pružiti će Vama i Vašoj bebi sve što treba za sretan početak i iznimno važne povezujuće trenutke. Uljuljajte Vašu bebu u miran san zahvaljujući mehanizmu ljuljanja, nježno ju izmasirajte prije odlaska na počinak na komodi za previjanje, a sve dodatne potrebštine pospremite u ladice komode ili ispod krevetića.

Stigla je još jedna beba, a starije dijete također treba krevet?


• Nema problema jer se MINIMAX modularni krevetić lako pretvara u 2 kreveta i noćni ormarić

• Odvojite gornji krevetić/kolijevku i komodu za previjanje od podnožja

• I dobivate krevetić za bebu, krevet za dijete/mlade do 16 godina i noćni ormarić


LORELLI MINIMAX 4u1 zadovoljiti će potrebe i više od jednog djeteta. Uklanjanjem gornjeg krevetića od donje podloge, dobivate krevetić za bebu/malo dijete s komodom za previjanje. Donja podloga lako se pretvara u krevet za dijete do 16 godina.

Vaše dijete je preraslo mali krevetić i treba veći i radni stol?• MINIMAX modularni sistem lako se pretvara u:

• Krevet za dijete do 16 godina

• Pomoćni/noćni ormarić

• I radni stolLORELLI MINIMAX 4u1 s lakoćom ćete pretvoriti u krevet za dijete do 16 godina. Samo odvojite gornji krevetić od podloge i pretvorite ga u radni stol. Donja podloga pretvara se u veći krevet, dok komoda za previjanje postaje ili noćni ormarić ili pomoćni stolić uz radni stol.Sigurnost djeteta jedna je od najbitnijih stvari za sretno djetinjstvo. Neka se Vaše maleno dijete osjeća i samostalnim i sigurnim uz opciju skidanja dvije letvice s ogradice.

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 4 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.