Thumbnail 1
LORELLI TREND PLUS Modularni krevetić 4in1 s Mehanizmom Ljuljanja White/Artwood 160x70 cm slika 1
LORELLI logo

LORELLI TREND PLUS Modularni krevetić 4in1 s Mehanizmom Ljuljanja White/Artwood 160x70 cm

(6)

Šifra proizvoda: AXMXMEA

Cijena

3.755,00 kn498,37 €

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 9-16 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Soba koja raste s Vašim djetetom. Od kolijevke koja se ljulja s komodom za previjanje do kreveta, noćnog ormarića i radnog stola za djecu, ali i mnogo više.

  Pročitaj više

  Sve što vam treba od rođenja do 12. godine Vašeg djeteta. Trend Plus pruža ugodan kutak za spavanje, previjanje i brigu oko Vaše bebe. Krevetić ima mogućnost ljuljanja, koja će sigurno biti od velike pomoći pri uspavljivanju u prvim mjesecima. Funkcija ljuljanja zaustavlja se jednostavnim klikom koji pretvara krevetić iz kolijevke u siguran prostor za spavanje i igru. Posteljinu jednostavno možete pospremiti u dvije prostrane ladice na dnu krevetića, dok za sve ostale potrepštine poput pelena, kozmetike i odjeće na raspolaganju su tri police na komodi za previjanje. Komoda se pak može postaviti s desne ili lijeve strane. Komoda za previjanje idealna je prilika za relaksirajuću i za razvoj toliko bitnu masažu Vaše bebe prije odlaska na počinak. 

  Stigla je još jedna beba, a Vaše starije dijete također treba krevet? Nema problema jer se Trend Plus modularni krevetić lako pretvara u dva kreveta i noćni ormarić. Odvajanjem gornjeg krevetića/kolijevke i komode za previjanje od podnožja, dobivate krevetić za bebu, krevet za dijete do 12 godina i noćni ormarić.

  Vaše dijete je preraslo krevetić i treba radni stol? Trend Plus modularni sistem lako se pretvara u krevet za mlade, noćni ormarić i radni stol.

  Od ostalih prednosti treba još spomenuti da se podnica krevetića može postaviti na dvije razine visine, kao i ogradica. Iz ogradice se mogu izvaditi i dvije letvice kako bi malo veće dijete moglo sigurno spavati, a opet samostalno izaći iz krevetića.

  Dimenzije cijelog modularnog krevetića: 167cm x 72 cm x 105cm  Iskoristite sve prednosti komode za previjanje...

  Iskoristite sve prednosti komode za previjanje...

  Komoda za previjanje idealna je prilika za relaksirajuću i za razvoj toliko bitnu masažu Vaše bebe prije odlaska na počinak.

  Uz LORELLI TREND PLUS mogućnosti su beskrajne…

  • Kolijevka s komodom za previjanje

  • Soba za dijete do 12.god s noćnim ormarićem i radnim stolom

  • Krevetić za bebu, krevet za dijete i komoda za previjanje

  • Krevetić za malo dijete i komoda za previjanje sa sigurnosnom ogradom

  Uz LORELLI TREND PLUS mogućnosti su beskrajne…

  LORELLI TREND PLUS 4u1 osnovni model pružiti će Vama i Vašoj bebi sve što treba za sretan početak i iznimno važne povezujuće trenutke. Uljuljajte Vašu bebu u miran san zahvaljujući mehanizmu ljuljanja, nježno ju izmasirajte prije odlaska na počinak na komodi za previjanje, a sve dodatne potrebštine pospremite u ladice komode ili ispod krevetića.

  Stigla je još jedna beba, a starije dijete također treba krevet?  • Nema problema jer se TREND PLUS modularni krevetić lako pretvara u 2 kreveta i noćni ormarić

  • Odvojite gornji krevetić/kolijevku i komodu za previjanje od podnožja

  • I dobivate krevetić za bebu, krevet za dijete do 12 godina i noćni ormarić.  LORELLI TREND PLUS 4u1 zadovoljiti će potrebe i više od jednog djeteta. Uklanjanjem gornjeg krevetića od donje podloge, dobivate krevetić za bebu/malo dijete s komodom za previjanje. Donja podloga lako se pretvara u krevet za dijete do 12 godina.  Vaše dijete je preraslo mali krevetić i treba veći i radni stol?
  • TREND PLUS modularni sistem lako se pretvara u:

  • Krevet za dijete do 12 godina

  • Pomoćni/noćni ormarić

  • I radni stol  LORELLI TREND PLUS 4u1 s lakoćom ćete pretvoriti u krevet za dijete do 16 godina. Samo odvojite gornji krevetić od podloge i pretvorite ga u radni stol. Donja podloga pretvara se u veći krevet, dok komoda za previjanje postaje ili noćni ormarić ili pomoćni stolić uz radni stol.  Sigurnost djeteta jedna je od najbitnijih stvari za sretno djetinjstvo. Neka se Vaše maleno dijete osjeća i samostalnim i sigurnim uz opciju skidanja dvije letvice s ogradice.

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 9-16 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 6 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%

  Proizvod je odličan ali dostava me koštala živaca i 2 izgubljena dana čekanja . Nikad vuše ne kupim nešto što se dostavlja " overseea " to garantiram . Kćer je zadovoljna sa.proizvodom , ja presretan ,hvala vam

  Anonimni kupac17.03.2022.

  Ocjena za vaše proizvode je +10. Jako mi se sviđaju vaši proizvodi, sve jako lijepo i kvalitetno. Vrijedi svake kune❤

  Anonimni kupac14.10.2021.