Popust-19%
Remington muški rotirajući brijač R3000 slika 1
Remington muški rotirajući brijač R3000 slika 2
Remington muški rotirajući brijač R3000 slika 3
Remington muški rotirajući brijač R3000 slika 4
Remington muški rotirajući brijač R3000 slika 5
Remington

Remington muški rotirajući brijač R3000

 • Šifra: DE4JMAA
329,00 kn

264,99 kn

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Vrijeme je da budete uglađeniji uz Style Series R3. Donoseći vam pouzdane performanse, maksimalan kontakt s kožom i, što je najvažnije, udobnost, možete se posvetiti brijanju s potpunom lakoćom i pouzdanjem. Dual Track oštrice podrazumijevaju dvostruki niz oštrica, što znači da ćete tijekom brijanja imati bolju pokrivenost, čime se podreže više dlaka.

Pročitaj više
Opis

Antimikrobni obrambeni sustav pomaže u zaštiti i njezi vaše kože tijekom brijanja, tako da možete izgledati i osjećati se dobro svaki dan. Dizajniran da pažljivo prati konture vašeg lica, Style Series R3 ima fleksibilne oštrice i okretni vrat za potpunu udobnost tijekom brijanja. 

Također, ima ergonomski dizajn, zbog kojeg savršeno pristaje vašoj ruci dok kreirate svoj željeni stil. 

Uz zaštitu za 3 Day Stubble Styler nastavak za oblikovanje kratke brade koji se pričvršćuje na glavu vašeg brijača, čak nećete morati brinuti o tome koliko brade podrezujete, jer će se zaštita pobrinuti da je brada podrezana na savršenu dužinu trodnevne brade. Poboljšani sklopivi trimer s ComfortTrim oštricama omogućuje vam skraćivanje dužih vlasi prije brijanja, brine o vašim zaliscima i stvara čiste, definirane linije oko vaše čeljusti. A ComfortTrim oštrice omogućuju da „budete svoji na svoj način“ dok su istovremeno nježne prema vašoj koži. 

Rad s električnim kablom osigurava vam stalnu i pouzdanu snagu, tako da je vaš brijač uvijek spreman kad ste i vi spremni. Uz Style Series R3, možete izaći iz kuće s efektom stručno obrijanog izgleda, zbog kojeg se osjećate samopouzdaniji.


PERSONALIZIRANO OBLIKOVANJE

Neovisno o tome kreirate li urednu i definiranu liniju brade ili izgled trodnevne brade, možete uživati u personaliziranom oblikovanju uz Style Series R3. Sa sklopivim trimerom i nastavkom za kreiranje trodnevne brade, ovaj brijaći aparat vam omogućuje svestranu izvedbu za različite stylinge.


POUZDAN I UGODAN

Napravljen kako bi pažljivo slijedio obrise vašeg lica, Style Series R3 ima dvostruki niz oštrica koje su neovisno fleksibilne, poboljšanu okretnu glavu aparata i antimikrobni obrambeni sustav, koji jamči učinkovito brijanje.

INFORMACIJE O PROIZVODU

 • Dvostruki niz oštrica
 • Antimikrobni obrambeni sustav
 • Fleksibilne oštrice i okretni vrat  - prilagođavaju se konturama vašeg lica
 • Poboljšani sklopivi trimer s ComfortTrim oštricama
 • Ergonomska drška – ugodna u ruci za različite načine držanja
 • Rad s električnim kablom – za pouzdanu snagu
 • LED indikator rada
 • 3 Day Stubble Styler nastavak za uređivanje trodnevne brade
 • Korištenje na suho
 • Četkica za čišćenje
 • 2 + 1 godina jamstva (registrirajte proizvod putem interneta za dodatnu godinu jamstva)