Popust-21%
Raid električni aparatić Night&Day - protiv komaraca i tigrastih komaraca slika 1
RAID logo

Raid električni aparatić Night&Day - protiv komaraca i tigrastih komaraca

(3)

Šifra proizvoda: DQZVNK

Redovna cijena

66,99 kn

Akcijska cijena

52,99 kn

Ušteda

14,00 kn (-21%)

Akcija traje još:

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

Raid® Night&Day električni aparatić protiv komaraca i tigrastih komaraca pruža mogućnost izbora razine zaštite protiv komaraca za sve veličine prostorija u Vašem domu. Djelotvoran je 10 dana 24 sata. Svjetlo na aparatiću označava da je proizvod u funkciji i na kojoj je razini podešen. Kada plava tekućina koja predstavlja indikator ishlapi, punjenje zamijenite novim kako bi obnovili zaštitu.

Pročitaj više

Upute za uporabu: 

1. Sastavljanje proizvoda: izvadite punjenje iz vrećice držeći ga za trokutni platični omotač. Satvite punjnje u predviđeni utor i okrenite ga u smjeru kazaljke na satu kako bi ga fiksirali. 

2. Priprema indikatora koji signalizira kada je punjenje potrošeno: skinite foliju s gornje strane punjnja kako bi se vidjela plava tekućina koja predstavlja indikator. Kada tekućina ishlapi potrebno je zamijeniti punjenje. 

3. Kako bi aktivirali proizvod uključite aparatić u utičnicu (220V). Aparatić može biti u bilo kojem položaju. Crveno svijetlo pokazuje da je aparatić uključen. 

4. Koristite aparatić Raid® Night&Day™ tijekom dana i noći, 24 sata dnevno. Jedno punjenje traje 10 dana (ukoliko se koristi 24 sata dnevno). Nakon 10 dana indikator vam pokazuje da je potrebno zamijeniti punjenje kako bi obnovili zaštitu protiv komaraca. Koristite samo Raid® Night&Day™ punjenje za aparatić. Ukoliko želite isključiti aparatić jednostavno ga izvadite iz utičnice. Jedan aparatić djeluje u prostorijama do 20m3.

S komprimiranim pijeskom 

Bez mirisa

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 3 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.