Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Philips Avent mikser kuhalo set 2u1 SCF870/20 slika 1
Philips Avent mikser kuhalo set 2u1 SCF870/20 slika 2
Philips Avent mikser kuhalo set 2u1 SCF870/20 slika 3
Philips Avent mikser kuhalo set 2u1 SCF870/20 slika 4
Philips Avent logo

Philips Avent mikser kuhalo set 2u1 SCF870/20

Šifra proizvoda: GVD4RKN

Cijena

1.199,90 knCijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!
1.139,90 kn

Cijena s dodatnih 5% popusta uz promo kupon DAJPET

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

Philips Avent Mikser i kuhalo set 2u1 je kombinirani aparat kuhalo i mikser.
Idealan je za pripremanje zdravih, kod kuće izrađenih dječjih obroka.
Prvo skuhajte na pari: voće, povrće, ribe ili meso i jednostavno podignite, okrenite, protresite posudu i promiješajte.

Pročitaj više

Avent Mikser + Kuhalo Set 2u1

Jedinstven način zdravog kuhanja na pari

Kuhanje na pari je zdravo kuhanje. Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare odozdo prema gore, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje.

Od kuhanja na pari do miješanja, sve u jednom praktičnom vrču

Sve što je potrebno za pripremu hranjive hrane za bebe pronaći ćete u jednom vrču. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići vrč, preokrenuti ga i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

Od pirea do grudaste hrane, za svaki korak

Od iznimno fino izmiješanog voća i povrća do kombinacije sastojaka mesa, ribe i mahunarki te naposljetku grudastih tekstura. Naš aparat 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe pomaže vam na svakom koraku u razdoblju odvikavanja od dojenja i hranjenja bebe.

12 recepata u skladu s dobi bebe koji će pomoći u odvikavanju od dojenja

Zajedno s našim pedijatrom nutricionistom i dječjim psihologom, osmislili smo 12 recepata u skladu s dobi bebe, kao i savjete za odvikavanje od dojenja koji će vam pomoći da svojoj bebi pružite zdrav početak u životu i stvorite dobre prehrambene navike za cijeli život.

Otkrijte cjelovite recepte, zabavne videozapise, savjete i trikove

Preuzmite aplikaciju sa savjetima za odvikavanje svog mališana od dojenja. Pronađite hranjive i jednostavne recepte koji će pratiti vašu bebu u njezinom rastu i razvoju. Pročitajte detaljne savjete za kuhanje, pogledajte zabavne i informativne videozapise i potražite mnoge korisne savjete i trikove koji će vam maksimalno olakšati odvikavanje od dojenja.

Lako ulijevanje vode, intuitivne postavke i manje dijelova za čišćenje

Naš 2-u-1 za pripremu zdrave hrane za bebe dizajniran je imajući na umu lakoću uporabe i praktičnost. Postavke su intuitivne, lako se puni vodom i sastoji se od samo nekoliko dijelova, što ga čini jednostavnim za čišćenje i spremanje.

Male dimenzije zahtijevaju minimalan prostor u kuhinji

Ovaj aparat za pripremu hrane za bebe zauzima vrlo malo prostora u kuhinji, na radnoj površini ili spremljen u ormariću.

Obavijest zvučnim signalom

Nema potrebe za čekanjem ili nadzorom. Karakterističan zvučni signal obavijestit će vas o tome da je hrana spremna. Trebate samo okrenuti posudu, izmiješati hranu i poslužiti je ili spremiti za kasnije.

Kombinirani aparat Philips AVENT mikser kuhalo set 2u1 idealan je za pripremanje zdravih, domaće izrađenih dječjih obroka. Kuhajte na pari voće, povrće, ribu ili meso i jednostavno podignite, okrenite, protresite posudu i promiješajte, bez prijenosa hrane koji je inače uvijek nužan.

Kuhanje na pari je zdravo kuhanje.

Naša jedinstvena tehnologija omogućava cirkuliranje pare, omogućavajući ravnomjerno kuhanje svih sastojaka bez prokuhavanja. Bogatstvo okusa, tekstura i tekućine od kuhanja zadržavaju se za miješanje. Nakon obrade sastojaka parom, trebate samo podići posudu, preokrenuti je i blokirati na mjestu te izmiješati hranu do željene gustoće.

Sadržaj pakiranja:

• Mikser i kuhalo set
• Mjerna posuda
• Lopatica
• Knjižica recepata

Jamstvo: 2 godine