Hoverboard
napokon u Hrvatskoj!


Pogledaj video

U ponudi je trenutno 26 modela hoverboarda. Cijena se kreće od 469,00 kn do 3.429,00 kn, a razlike su u dizajnu, veličini kotača te dodatnim funkcijama poput Bluetooth zvučnika.

12 rata bez kamata

American Express i Dinersna 12 rata ili jednokratno Maestro, MasterCard i Visa.

Besplatna dostava

Besplatno dostavljamo unutar 2-3 radna dana po cijeloj Hrvatskoj.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje je moguće i u gotovini - prilikom preuzimanja paketa.

Sigurna kupovina

Bazzar garantira sigurnu kupovinu te mogućnost povrata unutar 14 dana.

Krećite se kao nikada do sada.

Hoverboard pruža zabavu kao skateboard, lako se upravlja
poput skutera, a podsjeća na hoverboard zbog lebdećeg osjećaja vožnje.

Isprobali smo Xplorer Balance Scooter u Zagrebu

Jednostavan i siguran za vožnju, praktičan i ekonomičan za održavanje, a u isto vrijeme brz i zabavan. Više u videu...

Xplorer Balance Scooter - Hoverboard u Zagrebu

Provozali smo hoverboard/mini-segway/balance-scooter... kako god ga zvali, osjećaj vožnje je čudesan :) https://bazzar.hr/hoverboard

Posted by bazzar.hr on Sunday, March 6, 2016

Gdje kupiti?

Hoverboard se može kupiti online putem Bazzara ili naručiti telefonom na 01/4400-425 uz brzu i besplatnu dostavu u sve krajeve Hrvatske kroz 2-3 radna dana.

U ponudi je trenutno 26 različitih modela. Ovisno o dizajnu, veličini kotača i Bluetoothu, cijena se kreće od 469,00 kn do 3.429,00 kn.

Besplatno dostavljamo u Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik, Rijeku, Osijek, Čakovec, Varaždin, Šibenik, Pulu, Umag i sve ostale krajeve Hrvatske, uključujući i otoke i udaljena mjesta.

Izaberi svoj model »

Kako radi?

Prvi u hrvatskoj Xplorer blance scooter hoverboard - struktura

Hoverboard ili Balance Scooter radi na principu sličnom Segway-u, s razlikom što nema ručke pa su ruke slobodne uvijek slobodne. Ubrzavanje, usporavanje i kočenje se postiže jednostavnim naginjanjem naprijed ili nazad. Temelj ravnotežne funkcije je jedinstveni inercijalni sustav i poseban algoritam koji koristi gravitaciju tijela kako bi se kontroliralo gibanje ovog high-tech prijevoznog sredstva. Iako možda na prvi pogled nećete biti dovoljno hrabri za korištenje ovog električnog scooter-a, uz malo prakse lako ćete se naviknuti i uvjeriti da je upravljanje zapravo iznimno jednostavno.

Budućnost prijevoza

Želite li praktičan, a istovremeno kul prijevoz po gradu ili možda novi način zabave u svom vrtu ili parku? Sanjate li oduvijek o tome da lebdite umjesto da hodate? :) Do sad ste već zasigurno čuli za ili vidjeli Balance Scooter, inovativan i pametan električni board za koji mnogi vjeruju da će biti budućnost prijevoza. Jednostavan za upotrebu i siguran po svim svojim karakteristikama, omogućuje da ga koristite bez ikakvih briga.

Litij-ionska Samsung baterija

Xplorer Board Balance Scooter dolazi sa Samsung litij-ionskom baterijom, koja traje duže nego ostale litijske baterije. Za razliku od ostalih jeftinijih baterija, nezapaljiva je, što vam itekako daje sigurnost. Vrijeme punjenja joj je izuzetno kratko za bateriju takvog kapaciteta, samo 1-2 sata.

Performanse

Xplorer Board dostiže brzinu do 15 km/h sa snagom motora 350w*2. Maksimalna težina korisnika je čak 120 kg. Maksimalna kilometraža je 15-20 km, što ovisi o težini korisnika i podlozi po kojoj se vozi. Najveći kut uspona je 15 stupnjeva.

Bluetooth zvučnik

Dodatnu zabavu pruža mogućnost spajanja ugrađenog zvučnika na mobitel ili bilo koji uređaj s Bluetooth-om, pa se primjerice možete voziti slušajući vašu omiljenu glazbu, a to sve može biti popraćeno i LED light- show-om.

Sigurna i snažna baterija
Samsung 36V4.4AH Li-ion

Prijatelj okoliša
Potpuno električno vozilo

Do 15 km/h
Maksimalna brzina do 15 km/h

Doseg do 20 km
Vozite se do 20 km s jednim punjenjem

Bluetooth zvučnik*
Vozi se i slušaj svoju omiljenu glazbu.