Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
LEGO® Nexo Knights Ultimate Macy (70331) ULTIMATIVNA MACY slika 1
LEGO® Nexo Knights Ultimate Macy (70331) ULTIMATIVNA MACY slika 2
LEGO® Nexo Knights Ultimate Macy (70331) ULTIMATIVNA MACY slika 3
LEGO® Nexo Knights Ultimate Macy (70331) ULTIMATIVNA MACY slika 4
LEGO logo

LEGO® Nexo Knights Ultimate Macy (70331) ULTIMATIVNA MACY

Šifra proizvoda: XQE94E

Trenutno nedostupno

Novi LEGO® Nexo Knights set - 2016. godina!Opasnosti vrebaju na svakom koraku! Tko kaže da se princeze ne znaju same braniti? Ultimativna Macy možda jest princeza, ali uvijek je spremna isprašiti neprijatelje koristeći futurističke NEXO moći....

Pročitaj više

Slični proizvodi

Novi LEGO® Nexo Knights set - 2016. godina!
Opasnosti vrebaju na svakom koraku! Tko kaže da se princeze ne znaju same braniti? Ultimativna Macy možda jest princeza, ali uvijek je spremna isprašiti neprijatelje koristeći futurističke NEXO moći. Napadni neprijatelje kišom buzdovana iz 6 pucača i opasnim zamahom Feniksove sjekire. Zapleti ih u vitice Zmaja džungle i odbaci daleko! Više im nikada neće pasti na pamet da napadnu tvoje kraljevstvo!

Pridruži se Ultimativnim Vitezovima Nexo Knights™ i skeniraj njihove štitove da bi dobio jedinstvene Nexo moći za bitku u digitalnoj igri! Nadogradi borbene vještine štitovima za skeniranje kako bi dobio 3 NEXO moći za svoju digitalnu kolekciju jedinstvenih sposobnosti te nadmudri neprijatelja i dodatno ga uplaši u besplatnoj aplikaciji LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0.

Sadrži 3 NEXO moći: Kiša buzdovana, Vatreni feniks i Zmaj džungle.

Broj dijelova: 101

Nova igračka LEGO. Proizvođač LEGO. Preporučena dob: 7-14 godina