Dječji tricikl Alto crveni slika 1
Šifra: 3EXKJDR

Dječji tricikl Alto crveni

Trenutno nedostupno

Dječji tricikl Alto crveni

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Multifunkcionalni tricikl Alto crveni Tricikl Alto je novi udoban model za vaše dijete, modernog dizajna kojim je lako rukovati. Multifunkcionalni tricikl Alto crveni namijenjen je djeci u dobi od 10 do 72 mjeseca. Coccolle Alto tricikl se može sklopiti, što olakšava pohranu i transport. Prednji kotač opremljen je sustavom "slobodnog kotača" koji se aktivira pritiskom na gumb. Sustav "slobodnog kotača" omogućuje zaključavanje/otključavanje pedala. 

 Kotači su presvučeni EVA pjenom, što ih čini izdržljivim i tihim. Tricikl je vrlo udoban za bebu zahvaljujući podstavljenom i mekanom jastuku koji prekriva naslon i sjedalo. Jastuk sjedala je opremljen sigurnosnim pojasevima s zaštitom za ramena. Kad je beba mala na triciklu se može koristiti potpora za noge koja se kasnije može skinuti lako. 

Sjedalo je podesivo u dva položaja po visini i naslon sjedala ima dvije razine nagiba - što je dobra stvar kako bi beba lakše zaspala. Integrirani upravljački sustav pomaže roditelju voziti tricikl s jednom rukom uz pomoć teleskopskog upravljača podesive visine. Kasnije se može odvojiti kada dijete može bez pomoći upravljati triciklom. 

 Iza tricikla nalazi se praktična košarica gdje možete staviti potrebne stvari tijekom šetnje. Košarica je odvojiva te se može koristiti kao zasebna torba. XXL krović je podesiv kako bi se pronašao optimalan kut za zaštitu od sunca.

Poput ostalih elemenata tricikla, krović je odvojiv. 

Multifunkcionalni tricikl Alto crveni namijenjen je djeci u dobi od 10 do 72 mjeseca.


Dolazi u original kutiji ( jednostavno sastavljanje).


Video s uputama na linku:


https://www.youtube.com/watch?v=DQpxaE5OTSQ