Popust-32%

Dvodijelni set sanduka za pohranu od masivnog obnovljenog drva

  • Šifra: 45RX4RZ
1.139,90 kn

773,59 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Proizvod ne može biti dostavljen prije Badnjaka

Dvije kutije za pohranu u antiknom stilu, bezvremenske stambene potrepštine za vaš dom, pružit će veliki prostor za spremanje kako bi pomogle održati vaše stvari urednima. Budući da su kutije za pohranu napravljene od masivnog obnovljenog drva,...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Dvije kutije za pohranu u antiknom stilu, bezvremenske stambene potrepštine za vaš dom, pružit će veliki prostor za spremanje kako bi pomogle održati vaše stvari urednima.

Budući da su kutije za pohranu napravljene od masivnog obnovljenog drva, koje ima karakteristike raznih vrsta drva kao što su mahagonij, tikovina, drvo manga, bagrema itd., možda ćete pronaći udubljenja nastala od čavala, vijaka ili matica, zajedno s drugim nesavršenostima koje naglašavaju autentičnost materijala. Takve nesavršenosti otkrivaju bogatu povijest i nisu nikad namjerno napravljene. Drvo potječe od prirodno palih stabala, drvenih brodova, drvenih kuća itd. Svaki primjerak ovog namještaja jedinstven je i pomalo drukčiji od sljedećeg. Znakovi habanja i vještina izrade ovih u potpunosti ručno izrađenih sanduka, daju svakom primjerku jedinstven izgled i pridonose njihovom spektakularnom starinskom stilu.

Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom. Isporuka uključuje 2 sanduka za pohranu.

Važna napomena: Boje mogu varirati od primjerka do primjerka, što čini svaku našu kutiju za pohranu jedinstvenom; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo s prirodnom završnom obradom
  • Dimenzije većeg sanduka: 48 x 40 x 35 cm (Š x D x V)
  • Dimenzije manjeg sanduka: 37 x 35 x 27 cm (Š x D x V)
  • Ručno izrađeno
  • Pogodno za unutarnju uporabu
  • Isporuka uključuje 2 sanduka za pohranu
Broj paketa: 1