Dječji tricikl Corso ljubičasti slika 1
Šifra: 45ZN24Q

Dječji tricikl Corso ljubičasti

Cijena

1.199,00 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

Dječji tricikl Corso ljubičasti

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Udobnost i sigurnost tijekom šetnje su neophodni za dijete i roditelje. Dječji tricikl Corso ljubičasti stvoren je kako bi se šetnje pretvorile u opuštajuću i ugodnu pustolovinu. Multifunkcionalni tricikl Corso ljubičasti može se koristiti od 9 mjeseci do 4 godine. Komfor bebe osigurava mekana tkanina koja pokriva cijelo sjedalo. Naslon tricikla se može prilagoditi djetetu tako da omogućava udoban san. Cijelo sjedalo se može okrenuti tako da roditelji mogu gledati djecu, a sigurnosni pojas sa 3 različite dužine neće dopustiti da dijete ispadne iz tricikla tijekom vožnje. Upravljač tricikla se sklopi kad se sjedalo okrene tako da roditelji mogu vidjeti dijete. Tricikl je opremljen odvojivim krovićem za zaštitu od sunca, vjetra ili prašine.

Dječji tricikl Corso ljubičasti opremljen je gumenim kotačima, kočnicama i blatobranima. Podesiva šipka upravljača omogućuje roditelju da vozi tricikl s jednom rukom.

Drška za upravljanje se ne smije koristiti kao poluga za penjanje na rubove i povišene površine. Držač za noge pruža djetetu udobnu poziciju prilikom vožnje. Ovaj se držač može odvojiti i maknuti kad je dijete dovoljno veliko da dosegne držač za noge na okviru tricikla. Dječje omiljene igračke možete spremiti u košaru koja je stavljena na stražnjem okviru tricikla. 

 Prednji kotač je opremljen sustavom "slobodnog kotača" koji se aktivira na prekidač. 

 Karakteristike: 

- cijelo sjedalo se okreče 

- gumeni kotači 

- sklopivi upravljač 

- iznimno lagani okvir 

- odvojiva zaštitna ograda 

- dvije vrste držača za noge djeteta, ovisno o dobi djeteta 

- integrirana obilježja auto sjedalice 

- jednostavno postavljanje kotača 

- prednji kotač sa sustavom "slobodnog kotača" koji omogućava da se kotač otključa/zaključa (Što je to?

- preporučena težina djeteta je do 30 kg

Dodaci: - držač za bočicu na dršci upravljača 

- košara za dječje igračke