Popust-15%
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 1
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 2
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 3
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 4
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 5
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 6
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 7
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 8
MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3) slika 9
Maxi Cosi logo

MAXI COSI Titan Pro Autosjedalica - Authentic Graphite (Grupa 1/2/3)

(1)

Šifra proizvoda: 5Q2N2RV

Redovna cijena

2.699,90 kn

Akcijska cijena

2.294,00 kn

Ušteda

405,90 kn (-15%)

Akcija traje još:

Besplatna dostava!

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

Dječja autosjedalica Maxi Cosi Titan Pro sa svojim prilagodljivim sistemom omogućava upotrebu od 9 mjeseci do 12 godina, od 9 do 36 kg. Tkanina je od bambusa - prirodni ekološki materijal koji je hipoalergijski, sprečava znojenje i...

Pročitaj više

Dječja autosjedalica Maxi Cosi Titan Pro sa svojim prilagodljivim sistemom omogućava upotrebu od 9 mjeseci do 12 godina, od 9 do 36 kg. Od 9 mjeseci se koristi sa pojasom u 5 točaka, zatim se koristi kao sjedalica grupe 2/3, koristeći pojas automobila u 3 točke vezivanja.


  • Tkanina od bambusa - prirodni ekološki materijal koji je hipoalergijski, sprečava znojenje i propušta zrak, ugodan je na dodir. Navlaka je periva u perilici rublja.
  • Tehnologija bočne zaštite G cell u slučaju bočnih udara.
  • Sistem AirProtect koji pruža dodatnu zaštitu."Easy In" pojas, jednostavan za upotrebu. 
  • Držač bočice
  • Širok naslon za glavu podesiv u 11 visina
  • ISOFIX-sistem s pojasom Top Tether
  • 3 stupnja nagiba naslona sjedalaAko ne želite mijenjati autosjedalicu za svaku skupinu i želite udobnost za vaše dijete, Titan Pro je pravi izbor za vaše dijete. Kad se koristi kao dječja autosjedalice grupe 1, Maxi-Cosi Titan Pro treba ugraditi u vaše vozilo pomoću  sidrišta Isofix i gornjeg remena. Na taj se način mama i tata uvijek mogu osjećati bezbrižno, a sjedalo je optimalno pričvršćeno, čak i ako nema djeteta u autosjedalici. »Easy-Out« sistem kopčanja nalazi se u otvorenom položaju i tako olakšava vezivanje djeteta sigurnosnim pojasom. Dijete je u autosjedalici pričvršćeno pojasom u pet točaka koji se prilagođava visini djeteta.

Prilagodljivost

Prilagodljivost


Ugrađeni GrowSafe naslon za glavu izrađen od visokokvalitetnog materijala koji apsorbira energiju ukazuje na to kada možete prijeći na sljedeću dobnu skupinu. Umetak za sjedalo za malu djecu odlikuje se mekoćom i čini dječju autosjedalicu posebno udobnom u početku. Kad vaše dijete postane dovoljno staro i dosegne 15 kg, autosjedalicu možete pretvoriti u grupu 2/3. Autosjedalicu je potrebno ugraditi pomoću Isofix sidrenih točaka vašeg automobila. Uz pomoć pojasa u 3 točke, vaše dijete će biti sigurno u autosjedalicu.

Sigurnost na prvom mjestu
G-CELL tehnologija ima strukturu sličnu saćima na bočnim stranama autosjedalice i tako osigurava sigurnu zaštitu od bočnih udara. U slučaju udara, snaga i energija koja se preusmjerava dalje od vašeg djeteta. Posebnu zaštita u predjelu glave pruža Air Protect® u naslonu za glavu.Sigurnost na prvom mjestu

Udobnost za vaše dijete

Udobnost za vaše dijete
Prekrivač sjedala izrađen od bambusove tkanine, prozračan je i regulira temperaturu. Ova udobna autosjedalica također dolazi s mekanim oblogama na sjedalu, leđima i na naslonu za glavu, koji doprinose maksimalnoj udobnosti čak i na dužim putovanjima automobilom. Leđni naslon može se podesiti u 3 položaja.

 

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Mali se ne buni, dobra je

Damir27.05.2021.