Popust-11%
Xiaomi MI Bežični punjač 10W Crni slika 1
Xiaomi MI Bežični punjač 10W Crni slika 2
Xiaomi MI Bežični punjač 10W Crni slika 3
Xiaomi logo

Xiaomi MI Bežični punjač 10W Crni

Šifra proizvoda: 5QA65DJ

Redovna cijena

149,00 kn

Akcijska cijena

132,38 kn

Ušteda

16,62 kn (-11%)
121,79 kn

Cijena s dodatnih 8% popusta uz promo kupon LJETO.

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Xiaomi mi bežični punjač minimalističkog je izgleda i dolazi u crnoj boji. Podržava punjenje svih uređaja koji podržavaju Qi protokol.

Pročitaj više

Xiaomi Mi bežični punjač podržava brzo punjenje za različite modele pametnih telefona. Ovaj punjače detektira sve potencijalne opasnosti tijekom punjenja te nema iznenađenja. On sprječava pregrijavanje i kod potencijalnih opasnosti se sam isključuje, kao u slučaju dodira različitih metalnih objekata s površinom punjača.

Xiaomi Mi bežični punjač može puniti pametni telefon i kroz maskicu do debljine 4 mm! Uz to ima mnoge sigurnosne postavke koje će spriječiti neželjene posljedice poput zaštitu od temperature, pregrijavanja, kratkog spoja i slično.

Na donjem dijelu punjača se nalazi LED indikator koji je upaljen kada uređaj radi i prema tome možeš detektirati u kojoj je fazi. Pa ukoliko bude u statusu na čekanju svijetlo neće gorjet, a različita svijetla se prikazuju za različite situacije poput punjenja, zaštite, pogreške i slično.

Xiaomi Mi bežični punjač izrađen je od kvalitetnog materijala, a na donjem dijelu nalazi se i silikon koji spriječava klizanje, ali i apsorbira udarce. Cijeli je izrađen od aluminija koji ima blagu teksturu kada se dodirne prstima.