Garnier

Garnier Botanic Therapy Krema za obnovu veoma oštećene kose 200 ml

  • Šifra: E3AAA4

30,90 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

FORMULE KOJE POMAŽU U OBNAVLJANJU I ZAŠTITIVEOMA OŠTEĆENE KOSE I ISPUCALIH VRHOVA
Veoma oštećena kosa i ispucali vrhovi predstavljaju jedan od najzahtjevnijih problema, kada je riječ o njezi kose. Problem kreće od vrhova koji se počinju sušiti i...

Pročitaj više
Šalje: BeautyGroup
Sigurna kupovina
Opis

FORMULE KOJE POMAŽU U OBNAVLJANJU I ZAŠTITI
VEOMA OŠTEĆENE KOSE I ISPUCALIH VRHOVA

Veoma oštećena kosa i ispucali vrhovi predstavljaju jedan od najzahtjevnijih problema, kada je riječ o njezi kose. Problem kreće od vrhova koji se počinju sušiti i pucati. Nakon toga, stiliziranje kose postaje puno teže, kosa je gruba na dodir i lomi se prilikom češljanja. Botanic Therapy u svom asortimanu nudi rješenje za ovu vrstu problema: Honey&Propolis linija pomaže u jačanju, zaštiti i njezi veoma oštećene kose i ispucalih vrhova.

Med

Hranjivi med je jedan od prirodnih sastojaka, prepoznat kao izuzetno učinkovit od strane
žena širom svijeta, koji se učestalo koristi prilikom različitih tretmana ljepote i njege. Bogat nutrijentima i vitaminima, med je stoljećima poznat po svojim svojstvima koja hrane i omekšavaju kosu.

Propolis

Propolis je zaštitni sloj napravljen od strane pčela, kako bi zaštitile košnicu. Upravo zbog
svog zaštitnog svojstva, često se koristi u preparatima i tretmanima za njegu i ljepotu.

Njega bez ispiranja: otkrijte moćno djelovanje kreme obogaćene medom i propolisom, s laganom i kremastom teksturom, za oštećenu kosu i ispucale vrhove. Pruža intenzivnu njegu vašoj kosi, čini je nježnom i glatkom na dodir, a može se koristiti i na suhoj i na mokroj kosi.