Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU slika 1
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU slika 2
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU slika 3
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU slika 4
Xiaomi logo

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU

(5)

Šifra proizvoda: EE2NM9Q

Trenutno nedostupno

Još udobnija i zabavnija vožnja s devet ažuriranja u odnosu na prijašnje modele uz 700W snagu romobila! Scooter 4 Pro može ići na nagibe do 20% te voziti do 55km s jednim punjenjem!

Pročitaj više

Slični proizvodi

Maksimalna brzina romobila je 25 km/h, a postoje tri načina rada: pješački, standardni te sportski mod. Sadržava Level 3 sigurnost što potvrđuje sigurnost vožnje.

Elegantan dizajn, lagan je i može se prenositi, a sklapanje traje samo 3 sekunde. Spaja se na Xiaomi Home aplikaciju u kojoj se može provjeravati brzina vožnje ili stanje baterije. Poboljšan je sistem kočenja zajedno s E-ABS sustavom, a poboljšana je učinkovitost kočenja i uz nadograđenu disk kočnicu. Guma je 10“ te učinkovito apsorbira udarce i sprječavaju klizanje. Sustav za obnovu kinetičke energije (KERS) obnavlja kinetičku energiju vozila tijekom dužeg trajanja kočenja.

Sveobuhvatno nadograđena veličina - Udobnije iskustvo vožnje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro sada je veći u svakoj dimenziji. 60 mm je viši, 68 mm dulji, 54 mm širi za upravljač i 19 mm širi za palubu.

Jednostavan sklopivi dizajn za lakše skladištenje

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro usvojio je nevjerojatno jak materijal od aluminijske legure zrakoplovne kvalitete za okvir, čineći skuter iznimno izdržljivim i laganim.

Snaga za profesionalce - Uživajte u brzini

Maksimalna snaga: 700 W

Uspon: 20 %

Maksimalna brzina: 25 km/h

Xiaomi DuraGel guma 10" | Tubeless | Samobrtvljenje

Nadograđen na potpuno novu gumu Xiaomi DuraGel, koja koristi strukturu bez zračnica i gel za samozatvaranje, tako da ne morate brinuti o bušenju gume. Također, nadograđena veličina gume na 10" pružit će vam bolje performanse pri amortizaciji udaraca na neravnim cestama, čineći vašu vožnju glatkijom i udobnijom.

Tri načina rada brzine, brže ili dalje, na vama je

Dvaput dodirnite tipku za uključivanje kako biste promijenili način rada brzine i jednostavno prilagodili brzinu prema okruženju u kojem vozite.

Idite dalje s profesionalnom baterijom

Opremljen snažnom baterijom ultra velikog kapaciteta od 446 Wh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro odvest će vas čak 55 km s jednim punjenjem.

Izuzetno praktični magnetski priključak za punjenje i poklopac

Uključivanje radi punjenja nikada nije bilo lakše. Priključak za punjenje je magnetiziran tako da će se sam učvrstiti, pošteđujući vas gnjavaže oko guranja i povlačenja.

Pametni BMS 5. generacije

Šest zaštita za sigurnost i izdržljivost vaše baterije. Detaljno pogledajte stanje svoje baterije u aplikaciji Xiaomi Home.

  • Zaštita od kratkog spoja
  • Prekostrujna zaštita
  • Dvostruka zaštita od prekomjernog punjenja
  • Dvostruka zaštita od prekomjernog pražnjenja
  • Temperaturna zaštita
  • Zaštita od automatskog spavanja pod naponom

Sustav za obnovu energije na razini automobila

Sustav povrata kinetičke energije (KERS) potpuno je unaprijeđen, a učinkovitost pretvorbe energije dodatno je poboljšana. Može vratiti kinetičku energiju svakog kočenja i vožnje bez pogona i pretvoriti je u upotrebljivu električnu energiju za daljnje poboljšanje dometa krstarenja. Učinkovitost povrata energije može se prilagoditi putem aplikacije Xiaomi Home kako bi zadovoljila vaše individualne potrebe vožnje.

Glavne značajke:

Višenamjenska nadzorna ploča: Prikaz 8 vrsta podataka u stvarnom vremenu: brzina, način rada brzine, snaga, status zaključavanja i druge informacije o vožnji. Izgled je optimiziran tako da je pregled intuitivniji.

Osjetljivi ručni gas: Umjereni otpor i pravodobna povratna informacija ručne zaklopke za gas čine brzinu vožnje lakšom za kontrolu, a ubrzanje glatkijim.

Upravljanje cijelim skuterom jednim gumbom: Ne samo da tipka uključuje i isključuje napajanje, već se također može koristiti za prebacivanje između brzih načina rada i za uključivanje i isključivanje prednjeg svjetla

Udoban produženi rukohvat s novim dizajnom uzorka: Upravljač je izrađen od TPR materijala za ugodnije držanje.

Ultra-jarko prednje svjetlo od 2,5 W - bez zasljepljivanja, ugodnije osvjetljenje

Visoka svjetlina novog prednjeg svjetla od 2,5 W učinkovito poboljšava sigurnost pri vožnji noću. Novi dizajn kuta raspršivanja svjetlosti drži svjetlost ispod vidne linije kako bi se izbjeglo zasljepljivanje prednjih svjetala.

Nadograđeno stražnje svjetlo - Veće i svjetlije

Stražnje svjetlo će se automatski uključiti kada se upali prednje svjetlo. Kada se pritisne poluga kočnice, stražnje svjetlo će treptati kako bi upozorilo pješake i vozila iza vas. Stražnje svjetlo također ima funkciju stražnjeg reflektora kako bi se osigurala sigurna vožnja.

Prednji i stražnji sustav dvostrukog kočenja - Kraći put kočenja za sigurniju vožnju

Prednji kotač opremljen je E-ABS regenerativnim sustavom protiv blokiranja kotača, a veličina disk kočnice stražnjeg kotača nadograđena je na 130 mm, što rješava probleme s trljanjem diskova. Prilikom kočenja, prednji i stražnji kočioni sustav aktiviraju se jedan za drugim, skraćujući put kočenja osiguravajući sigurno zaustavljanje.

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 5 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Proizvod je fenomenalan. Do sada imam sve pohvale za vas. Lp

Anonimni kupac23.07.2023.

Top proizvod,iskrena preporuka za Bazzar

Marija Milutinović18.05.2023.

Romobil odličan, doslovno duplo bolji od prijašnjeg modela Pro 2. Dostava bi mogla biti malo brža.

07.10.2022.