Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 1
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 2
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 3
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 4
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 5
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 6
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 7
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 8
Samsung sušilica DV80T7220BH/S7 slika 9
Samsung logo

Samsung sušilica DV80T7220BH/S7

Šifra proizvoda: EE596M4

Cijena

7.099,00 kn942,20 €

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  DV7000T Sušilica rublja s AI Control funkcijom, 8 kg
  Pametno sušenje
  Energetska učinkovitost A+++ razreda
  Ciklus sušenja traje 81 minutu

  Pročitaj više

  SAMSUNG DV7000T Sušilica rublja s AI Control funkcijom, kapacitet 8 kg, A+++ razred energetske učinkovitosti s tehnologijom toplinske crpke, Al control tehnologija, Superbrzina - Ciklus sušenja traje 81 minutu, Higijenska njega, Reverzibilna vrata, Wrinkle Prevent tehnologija, OptimalDry tehnologija, 2 u 1 filtar, Air Wash tehnologija zračnoga pranja, Quick Dry 35’ ciklus, zaključavanje za djecu, WiFi Embedded i pametno upravljanje sa SmartThings App Support, Bijele boje s crnim vratima, LED display, Neto dimenzije (Š×V×D) 600 x 850 x 600 mm, Težina 50 kg, Jamstvo na uređaj 2 godine

  Energetska učinkovitost A+++ razreda

  A+++ razred energetske učinkovitosti s tehnologijom toplinske crpke

  Uštedite novac i štitite okoliš trošeći manje električne energije*. Tehnologija toplinske crpke nudi Vam energetski učinkovitiji, isplativiji i nježniji način sušenja Vaše odjeće. Riječ je o A+++ energetskom razredu jer za zagrijavanje zraka upotrebljava „rashladno sredstvo“ i reciklira zrak kako bi se izbjeglo rasipanje energije.

  Ciklus sušenja traje 81 minutu

  Superbrzina

  Očistite odjeću i pripremite je za nošenje u samo dva sata, uz uštedu energije. Ciklus Superbrzina mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike može osušiti za 81 minutu*. A uz perilicu s funkcijom Superbrzina, odjeću možete oprati i centrifugirati za ukupno 39 minuta*. Tako odjeća može biti oprana i osušena za 2 sata.

  Uklanja bakterije

  Higijenska njega

  Spriječite nakupljanje bakterija, grinja i alergena na odjeći i drugim proizvodima, poput posteljine i plišanih igračaka. Ciklus Higijenska njega higijenski čisti i suhe i mokre komade odjeće* bez utjecaja na učinkovitost sušenja. Prožimajući odjeću vrućim zrakom pri sušenju, uklanja 99 % mikroba**.

  Otvara se onako kako Vi želite

  Reverzibilna vrata

  Birajte smjer otvaranja reverzibilnih vrata tako da odgovara rasporedu Vašeg doma. Jednostavno promijenite stranu otvaranja kako bi odgovarala Vašim navikama, mjestu gdje se uređaj nalazi i svemu što ga okružuje. To ujedno znači da Vam zidovi više neće smetati! A vrata su prozirna, što znači da letimičnim pogledom možete provjeriti što je unutra.

  Odjeća bez gužvanja

  Wrinkle Prevent tehnologija

  Osušena odjeća manje je izgužvana čak i bez glačanja. Jednostavnim odabirom uključite Wrinkle Prevent tehnologiju, koja će nakon završetka ciklusa sušenja naizmjenično okretati bubanj bez grijanja u trajanju do najviše 180 minuta. To će spriječiti da odjeća predugo ostane na jednome mjestu dok je vruća pa se na tkanini neće stvarati nabori.

  Suši pametno

  OptimalDry tehnologija

  Jednostavna optimizacija učinkovitosti sušenja! OptimalDry tehnologija upotrebljava tri senzora za postizanje najboljih rezultata. Nadzire razinu vlažnosti i tomu prilagođuje vrijeme sušenja kako bi rublje brzo bilo spremno, uz minimalnu potrošnju energije. Također sprječava oštećivanje odjeće i podsjeća Vas kada je vrijeme za čišćenje izmjenjivača topline.

  Jednostavno održavanje

  2 u 1 filtar

  Omogućuje Vam lakše održavanje Vaše sušilice uz optimizaciju učinkovitosti i sigurnosti sušenja. Inovativni 2 u 1 filtar odlikuje se dvoslojnom mrežicom. Stoga nije potreban filtar na izmjenjivaču topline, što olakšava njegovo održavanje. Dva će Vas zvučna upozorenja podsjetiti kada je potrebno očistiti filtar i izmjenjivač topline.

  Uklonite neugodne mirise s pomoću zraka

  Air Wash tehnologija zračnoga pranja

  Osvježite svoju odjeću bez pranja, kuhanja, ribanja ili upotrebe deterdženta. Tehnologija zračnog pranja uklanja neugodne mirise i čisti Vašu odjeću, zbog čega ona stalno ima svjež miris. Za uklanjanje neugodnih mirisa upotrebljava se samo vrlo vrući zrak. Tako će Vam Vaša odjeća djelovati kao da ste je donijeli s kemijskog čišćenja i dulje ostati svježa.

  Brzo sušenje malih količina rublja

  Quick Dry 35’ ciklus

  Brzo osušite svaki komad odjeće koji Vam je potreban, poput majice za posao ili topića za školu. Quick Dry 35’ ciklus suši malu količinu odjeće od 1 kg do te mjere da je spremna za nošenje nakon 35 minuta* sušenja. Pri visokoj temperaturi može sigurno osušiti nekoliko komada odjeće, tako da ćete mnogo manje vremena potrošiti na čekanje – jednostavno osušite odjeću koju trebate, upravo kada je trebate.


  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  Jamstvo24 mjeseca
  Dubina (cm)60
  Tip sušiliceKondenzacijska s toplinskom pumpom
  Kapacitet sušenja (kg)8