Remington šišač za kosu HC4255 E51 Man Utd Quick Cut Clippe slika 1
Remington šišač za kosu HC4255 E51 Man Utd Quick Cut Clippe slika 2
Remington šišač za kosu HC4255 E51 Man Utd Quick Cut Clippe slika 3
Remington

Remington šišač za kosu HC4255 E51 Man Utd Quick Cut Clippe

 • Šifra: EEXJJ4A

549,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Remington QuickCut šišač za kosu Manchester United Edition pruža svakom navijaču Manchester Uniteda jednostavnost kreiranja profesionalnih rezultata u vlastitom domu. Preciznost, kontrola i brzina uz niz karakteristika, u kompaktnom, ergonomskom dizajnu koji svaki put omogućuje čist i ravnomjeran rez.

Pročitaj više
Opis

Kako je savršeno smješten u vaš dlan, s njim možete postići čiste, glatke rezultate šišanja, kao i kreirati prijelaz, stanjiti ili skratiti kosu bez rizika da vam šišač sklizne ili ispadne iz ruke. S devet češljeva s dužinama šišanja u rasponu od 1,5 do 15 mm, možete stvoriti niz profesionalnih frizura - dok pametan dizajn Quick Cut čini uređivanje zalizaka i vrata jednostavnim i učinkovitim. 

S dugotrajnom litijskom baterijom, ovaj šišač za kosu može se koristiti s kablom ili bežično te pruža 40 minuta rada nakon 4 sata punjenja. Prikladna funkcija brzog punjenja od 10 minuta također će vam pružiti svu snagu koja vam je potrebna za završnu doradu frizure. 

Kao dio Manchester United kolekcije za styling iz Remingtona, ovaj šišač za kosu je idealan poklon za obožavatelje Manchester Uniteda koji paze na svoj image. 

Napravljen u bojama kluba Manchester United i s njihovim kultnim grbom, ovaj šišač za kosu dolazi i s ogrtačem za šišanje sa znakom kluba. Ovo je službeni proizvod Manchester Uniteda.

CURVECUT TEHNOLOGIJA OŠTRICA

Napredna CurveCut tehnologija oštrica iz Remingtona pruža čišće, ravnomjernije skraćivanje u manje vremena, slijedeći konture vaše glave kako bi pružila profesionalne rezultate. Neovisno o stilu koji želite postići, ovo je šišač za vas - šišanje, uređivanje detalja ili sređivanje rubova, zajamčena vam je apsolutna kontrola uz njegov ergonomski dizajn.

9 ČEŠLJEVA S RAZLIČITIM DUŽINAMA ŠIŠANJA

Remington QuickCut šišač za kosu Manchester United Edition sadrži devet češljeva s dužinama šišanja od 1,5 - 15 mm. Odaberite dužinu češlja i spremni ste. Pogodan za stvaranje prijelaza, stanjivanje kose i skraćivanje, ovaj svestrani šišač je sve što trebate kako biste kreirali svoj željeni izgled.

SA SNAGOM LITIJSKE BATERIJE

Litijeva baterija omogućuje snažan, dugotrajan izvor napajanja s do 40 minuta bežičnog korištenja, nakon kompletnog punjenja od 4 sata. Ako ste u pokretu i trebate šišanje u zadnji tren, možete ga koristiti dok je uključen u struju uz pomoć električnog kabla ili će vam korisno brzo punjenje u deset minuta dati svu potrebnu snagu za to neophodno šišanje.

 • Službeni proizvod Manchester Uniteda
 • Dolazi s ogrtačem za šišanje sa zlatnim grbom kluba Manchester United
 • CurveCut tehnologija oštrica - za čišći i ravnomjerniji rez
 • 57 % bolja pokrivenost oštrice* brže skraćuje kosu
 • Ergonomski dizajn omogućuje jednostavno i učinkovito uređivanje zalizaka & vrata
 • Oštrice od nehrđajućeg čelika
 • Rad s el. kablom / bežično s litijskom baterijom uz 40 minuta rada
 • Vrijeme punjenja: 4 sata
 • Brzo punjenje u 10 minuta
 • Šišač se može isprati vodom
 • 9 fiksnih češljeva za različite dužine šišanja