<span class="translation_missing" title="translation missing: hr.products.images.main_image_alt">Main Image Alt</span>
-37%
Samsung soundbar HW-Q700A/EN slika 1
Samsung soundbar HW-Q700A/EN slika 2
Samsung soundbar HW-Q700A/EN slika 3
Samsung soundbar HW-Q700A/EN slika 4
Samsung soundbar HW-Q700A/EN slika 5
Samsung logo

Samsung soundbar HW-Q700A/EN

Šifra proizvoda: JJ5DZQ4

Redovna cijena

4.299,00 kn

Akcijska cijena

2.704,65 kn
Cijena sadrži PDV

Ušteda

1.594,35 kn (-37%)

Akcija traje još:

  2.434,19 knDiners Club International

  Cijena s dodatnih 10% popusta uz promo kupon DINERS i plaćanje Diners karticama Saznaj Više

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

  SAMSUNG soundbar HW-Q700A/EN, Tap Sound, Spotify Connect, SpaceFit Sound, Q-Symphony, Bluetooth, Proširenje surround zvuka, Način za igre, Prilagodljivi,Standard

  Pročitaj više
  SAMSUNG soundbar HW-Q700A/EN, Tap Sound, Spotify Connect, SpaceFit Sound, Q-Symphony, Bluetooth, Proširenje surround zvuka, Način za igre, Prilagodljivi,Standard

  Potpuno se udubite u zvuk.

  * Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkoga korisničkog sučelja (GUI) koje ne utječu na radna svojstva proizvoda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti. * TV se prodaje zasebno.  Glasan zvuk iz svih smjerova

  Istražite dubine zvuka uz Dolby Atmos i DTS:X. Te Vam dvije tehnologije omogućuju da čujete svaki pojedini ton dok prolazi pokraj i iznad Vas, baš kao i u stvarnom životu.

  Uz tri audiokanala, jedan kanal dubokotonca i dva kanala za usmjeravanje zvuka prema gore, dobivate obuzimajući doživljaj zvuka za još više zabave. Sjajno se slaže s Vašim QLED televizorom, a uz njega postajete dio priče, u cjelovitom audiookružju ispunjenu istinskim 3.1.2-kanalnim zvukom koji Vam donosi Samsung Acoustic Beam tehnologija.

  * Dolby Atmos i DTS:X tehnologije primijenjene su na svim soundbar zvučnicima Q serije za 2021. godinu. * * Potreban je izvorni sadržaj kodiran u Dolby Atmos i DTS:X tehnologijama.

  Q Soundbar i TV, savršenstvo sklada

  Q-SYMPHONY TEHNOLOGIJA

  Ovaj se soundbar zvučnik sinkronizira s Vašim Samsung televizorom kako bi Vam zajedno pružili prožimajući doživljaj zvuka. Uređaj kombinira i poboljšava zvuk svojim sustavom prednjih, bočnih i zvučnika za usmjeravanje zvuka prema gore, kao i kroz zvučnike televizora.

  * Opcije uređaja možda neće biti kompatibilne sa svim modelima Samsung televizora. * Funkcije se mogu razlikovati ovisno o modelu televizora. * Funkcija zahtijeva isključivo žičanu vezu s televizorom te ne uključuje mogućnost bežičnog povezivanja s televizorom. * Q-Symphony tehnologija kompatibilna je s modelima Samsung televizora za 2021. godinu (AU7000 ↑ TV i novijim).

  Zvuk je optimiziran kako bi pristajao Vašem prostoru

  SPACEFIT SOUND ZVUK

  Besprijekoran sklad Samsung TV-a i Samsung soundbar zvučnika. Optimiziran, jasan i prožimajući zvuk iz soundbar zvučnika, dobiven analizom podataka koje obrađuje Vaš Samsung televizor.

  Ilustracija značajke Spacefit Sound prikazuje zidni Samsung Q Soundbar koji projicira zvučne valove kroz dnevnu sobu I optimizira postavke zvuka televizora u skladu s postavljanjem kutne sobe televizora I soundbara.

  Ilustracija značajke Spacefit Sound prikazuje zidni Samsung Q Soundbar koji projicira zvučne valove kroz dnevnu sobu, analizirajućI različito okruženje dnevne sobe, poput širokog prostora, I u skladu s tim automatski optimizira postavke zvuka zvučne trake.

  Ilustracija značajke Spacefit sound prikazuje zidni Samsung Q Soundbar koji projicira zvučne valove kroz dnevnu sobu, analizirajućI različita ključna okruženja dnevne sobe poput prozorskih zavjesa I automatski optimizira postavke zvuka zvučne trake.

  PrevNext* SpaceFit Sound tehnologija kompatibilna je s modelima Samsung QLED televizora za 2021 godinu (Q70 i novijim).

  Reproducirajte jednostavnim dodirom

  TAP SOUND OPCIJA

  Za trenutke kada u svojoj glazbi želite uživati na sasvim novoj razini. Dok slušate svoju omiljenu glazbu na telefonu, jednostavnim ju međusobnim dodirom dvaju uređaja prebacite na soundbar zvučnik. Kada prepozna uređaj, soundbar zvučnik zavibrira te se s njime jednostavno povezuje i reproducira pjesmu koju ste slušali – no sada uz nevjerojatnu soundbar kvalitetu zvuka.

  Čujte bolje. Igrajte bolje.

  PRO NAČIN RADA ZA IGRE

  Pripremite se za snažan, prožimajući doživljaj igranja uz dubokotonce koji poboljšavaju doživljaj scene i zvučnike koji zvuk usmjeravaju prema gore i pružaju Vam nevjerojatan surround zvuk. Kada ga povežete sa Samsung televizorom, soundbar zvučnik se automatski prebacuje u Način rada za igre kako biste se mogli usredotočiti na igranje, a ne na postavljanje.

  * Samo za kompatibilne televizore i konzole za igranje (putem Xbox one, PS4, Nintendo Switch).* Konzola za igranje prodaje se zasebno. *Kompatibilni uređaji mogu se razlikovati.


  Svijet zvuka uz jedan daljinski upravljač

  Ne treba Vam više daljinskih upravljača. Ključnim funkcijama soundbar zvučnika, poput uključivanja i isključivanja, glasnoće, pa čak i zvučnih efekata, s pomoću daljinskog upravljača upravljajte izravno sa svojeg Samsung televizora.

  * Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu se razlikovati ovisno o modelu televizora i regiji. * Kompatibilan s pojedinim modelima Samsung televizora. Molimo provjerite specifikacije Samsung televizora.

  Glazba koja oživljuje uz pomoć Vašega glasa

  Ne možete se sjetiti naslova? Uživajte u svojem soundbar zvučniku bez upotrebe ruku koristeći se Alexa glasovnim upravljanjem. Zamolite Alexu da nešto reproducira jednostavnim izgovaranjem naslova ili nekoliko stihova pjesme. Koju god vrstu glazbe poželite slušati, Alexa će ju pronaći.

  * Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znaci tvrtke Amazon.com, Inc. ili s njom povezanih društava. * Za upotrebu ove značajke potreban je Amazon Echo uređaj. Tvrtka Amazon, kao pružatelj ove usluge, može ju prestati pružati u bilo kojem trenutku. * Neke opcije i funkcionalnosti koje pružaju povezani uređaji možda neće biti podržane ili će mogućnost njihove upotrebe biti ograničena. * Ova se značajka može razlikovati ovisno o regiji.

  SPOJITE SE, SLUŠAJTE, UŽIVAJTE

  BEŽIČNA VEZA S TV-OM IKONA

  Svoj soundbar zvučnik sinkronizirajte s TV-om bez ikakvih žica i priključivanja. Birajte između Wi-Fi i Bluetooth tehnologije za povezivanje u samo nekoliko koraka i učinite svoje vrijeme provedeno pred TV-om još nezaboravnijim uz filmsku kvalitetu zvuka koju Vam donosi soundbar zvučnik.

  Osjetite dubinu zvuka koji prati radnju na zaslonu

  SAMSUNG ACOUSTIC BEAM

  Ne dajte da Vaš zvuk miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija kombinira i reproducira zvuk tako da se čini kao da dopire upravo s mjesta na zaslonu gdje se zbiva radnja. Savršen za filmove i igre, to je istinski 3.1.2-kanalni zvuk koji Vas pokreće.

  Zvuk optimiziran za svaku scenu

  ADAPTIVE SOUND TEHNOLOGIJA PRILAGOĐAVANJA ZVUKA

  Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal kako bi automatski pružio optimiziran zvuk na temelju radnje u svakoj pojedinoj sceni. Tehnologija prilagođavanja zvuka omogućuje Vam da glasove sa zaslona čujete jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće, tako da možete čuti čak i tihe razgovore.

  Povežite za bolji zvuk

  HDMI EARC

  Uz HDMI eARC tehnologiju, možete čuti vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete, čak i kada dolazi s drugih uređaja povezanih s Vašim televizorom poput UBD reproduktora ili konzola za igranje.

  Više zvuka bez žica

  KOMPATIBILAN S TEHNOLOGIJOM BEŽIČNOGA DOLBY ATMOS SURROUND ZVUKA

  Wireless Surround Kit (Komplet za bežični surround zvuk)* omogućuje Vam da mogućnosti svojeg soundbar zvučnika jednostavno i bez neurednih žica proširite na sustav surround zvučnika**. U kombinaciji sa svojim soundbar zvučnikom možete stvoriti sustav višekanalnog zvuka za istinski surround doživljaj.

  Specifikacija
  Jamstvo24 mjeseca