Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Xiaomi Robotski usisavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU slika 1
Xiaomi Robotski usisavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU slika 2
Xiaomi Robotski usisavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU slika 3
Xiaomi Robotski usisavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU slika 4
Xiaomi logo

Xiaomi Robotski usisavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ EU

(21)

Šifra proizvoda: M5R93J9

Trenutno nedostupno

Nova generacija usisavača počinje s Mi Robot Vacuum MOP Pro 2+

Mi Robot Vacuum MOP Pro 2+ robotski usisavač opremljen je vSLAM+TOF tehnologijama i navigacijskim sustavom koji omogućuje unaprijed izbjegavanje prepreka, kao i Točno mapiranje i pametno upravljanje mapom. Sam će kreirati optimalni put čišćenja bez sudara s predmetima na podu.

Pročitaj više

O uređaju: 

Glavne značajke Xiaomi Mi Mop 2 PRO Plus robotskog usisavača

Usisavač je tradicionalno minimalističkog, ali elegantnog dizajna i izrađen je od vrhunskih materijala. Tu je i izdržljivo tijelo s mat crnom bojom. Težina usisavača zaustavila se na vrlo ugodnih 3,7 kilograma.

Glavne značajke Xiaomi Mi Mop 2 PRO Plus robotskog usisavača

Velika snaga do 3000 Pa

Velika snaga do 3000 Pa

Funkcije uključuju krpu koja zajedno sa spremnikom za vodu kapaciteta 250 ml može oprati do 160 četvornih metara. Uz to, spremnik za prašinu kapaciteta do 550 ml dostupan je za standardno usisavanje.


Inovacija u obliku 3D ToF senzora

Tehnologije skeniranja i prepoznavanja vSLAM, SLAM, nadopunjene su novim ToF senzorom. Zahvaljujući principu odašiljanja i reflektiranja fotonskih čestica u kombinaciji sa sofisticiranim inteligentnim algoritmima, usisavač može lijepo nacrtati cijeli teren i njegove prepreke

Inovacija u obliku 3D ToF senzora

Usisavač može iz daljine u potpunosti izvući prepreku 10 centimetara

Usisavač može iz daljine u potpunosti izvući prepreku 10 centimetara

Povećana je točnost i osjetljivost mjerenja tijekom usisavanja. Usisavač može iz daljine u potpunosti izvući prepreku 10 centimetara a maksimalna udaljenost crtanja je respektabilna 5-6 metara. Rezultat je preciznije i savršenije usisavanje. Usisavač će također ponuditi snažni procesor s jezgrom Cortex-A53, kao i dvostruki žiroskopski senzor za orijentaciju u svemiru, optički senzor protoka i Cliff senzor protiv pada, npr sa stuba. Na donjoj strani usisavača nalazi se gusta četka za hvatanje nečistoće tijekom čišćenja.

Mobilna aplikacija i virtualni zidovi

Novi usisavač možete povezati sa svojim pametnim telefonom putem poznate aplikacije Xiaomi Home. Aplikacija je trenutno dostupna za Android i iOS operativne sustave. U aplikaciji je moguće ne samo daljinski pokrenuti usisavač, već i prepoznati prostorije, urediti kartu ili odrediti virtualne zidove i definirana područja za usisavanje / ne usisavanje.


Mobilna aplikacija i virtualni zidovi
Trenutno nedostupno
Specifikacija
Jamstvo24 mj

Ocjene kupaca

4,62 / 5
ukupno 21 ocjene
5
76%
4
19%
3
0%
2
0%
1
5%

Slabo, očekivao sam bolje usisavanje ali on čak i na turbo modu ne usisava dovoljno,uglavnom za te novce je preskupo i nedovoljno

Mario Marić18.02.2022.

Have not tried it yet, but everything as described!

Ivan11.02.2022.

Jedna riječ: oduševljen sam

Anonimni kupac25.02.2022.

Odlično radi, vrlo pametan, prođe cijeli prostor detaljno.

Igor03.03.2022.

Prvo iskustvo suradnje s Vama jako lose.Naplatili ste i ispostavili racun za naruceni robotski usisavac,a isporucili krivi.Sluzba vam ne radi vikendom i nikome se ne mozes obratiti.Kupovao sam preko vas zbog manjka slobodnog vremena u privatne svrhe,te nemogucnosti odvajanja vremena za odlazak u kupovine.Zauzvrat sam dobio dodatne probleme zbog krivo isporucene robe.Nadam se sto brzem rijesavanju ove situacije.

Anonimni kupac23.07.2022.

Vrijedan svake lipe.

Tugomir04.09.2022.

Sve OK

Anonimni kupac11.04.2022.

Prezadovoljna, odrađuje sve besprijekorno, vrijedan svake kune.

Josipa29.09.2022.

igor22.04.2022.

Odličan je proizvod!!!

Anonimni kupac12.09.2022.

Proizvod je u redu, za svakodnevno usisati i prijeći mokrom "krpom". Inače imam zamjerku da ne ulazi u kutove (gdje ima realno najviše smeća), često se zadržava bez razloga na jednom mjestu u sobi pa ne očisti cijelu i povremeno se muči s prijelazom praga od 0,8 cm.

Anonimni kupac14.11.2022.

Usisavac je super a i isporuka

Krunoslav Brncic29.12.2022.