Popust-33%

Stalci za pohranu 2 kom crni 60 x 30 x 138 cm plastični

  • Šifra: M5ZVVN5
Trenutno nedostupno

Ove police za pohranu mogu se upotrebljavati u dnevnom boravku kao police za knjige ili stalak za izlaganje ukrasa, ili na terasi kao stalak za biljke itd. Police su napravljene od čvrste, izdržljive plastike, stoga se vrlo lako čiste vlažnom...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ove police za pohranu mogu se upotrebljavati u dnevnom boravku kao police za knjige ili stalak za izlaganje ukrasa, ili na terasi kao stalak za biljke itd.

Police su napravljene od čvrste, izdržljive plastike, stoga se vrlo lako čiste vlažnom krpom te su još prikladnije za vlažnu okolinu, kao što je kuhinja, kupaonica, skladište i podrum. Ove police kompaktnog dizajna najbolje će iskoristiti ograničen prostor.

S priloženim materijalima za montažu, police za pohranu jednostavno se sastavljaju. Isporuka uključuje 2 stalka s policama za pohranu.

Boja: Crna Materijal: Plastika Dimenzije: 60 x 30 x 138 cm (D x Š x V) S 4 razine Maksimalna nosivost po razini: 25 kg Ukupna maksimalna nosivost: 100 kg Pribor za montažu uključen S certifikatom TÜV-GS UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod se mora koristiti s uključenim priborom za montiranje na zid Isporuka uključuje 2 stalka s policama za pohranu Broj paketa: 2