Popust-32%

Zidne police od masivnog bagremovog drva 2 kom 120 x 20 x 16 cm

  • Šifra: NM5V9JN
1.159,90 kn

784,68 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ove zidne police odišu rustičnim šarmom. Bit će središte pozornosti u vašem interijeru. Ove zidne police napravljene su od masivnog bagremovog drva koje je dobilo prirodnu završnu obradu kako bi imalo lijep izgled. Police su u potpunosti ručno...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ove zidne police odišu rustičnim šarmom. Bit će središte pozornosti u vašem interijeru.

Ove zidne police napravljene su od masivnog bagremovog drva koje je dobilo prirodnu završnu obradu kako bi imalo lijep izgled. Police su u potpunosti ručno izrađene, a izvrsna izrada, kao i profinjeni drveni godovi, čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od ostalih. Uz to, savršena izrada jamči da je svaki korak procesa izveden s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Ove drvene police poslužit će kao idealno rješenje za pohranu i izlaganje vaše zbirke knjiga, časopisa, dokumenata, kao i ukrasnih predmeta poput okvira za fotografije i kolekcionarskih predmeta.

Važna napomena: Drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim; isporuka je nasumična. Dostava uključuje 2 primjerka zidnih polica.

  • Materijal: Masivno bagremovo drvo
  • Dimenzije: 120 x 20 x 16 cm (Š x D x V)
  • Završna obrada: Polirano, obojeno i lakirano
  • Isporuka uključuje 2 primjerka zidnih polica
Broj paketa: 1