Popust-15%
Mooncup menstrualna čašica, veličina A slika 1
Mooncup menstrualna čašica, veličina A slika 2
Mooncup menstrualna čašica, veličina A slika 3
Mooncup menstrualna čašica, veličina A slika 4
Mooncup

Mooncup menstrualna čašica, veličina A

  • Šifra: QGRVX9
220,00 kn

186,00 kn

167,40 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Menstrualna čašica za višekratnu upotrebu
Napravljena od silikona medicinske čistoćePostavlja se u vaginu i njegova funkcija je da sakuplja menstrualnu krvNe izaziva iritaciju ili isušivanjeMože zadržati puno više tekućine (tri puta više od...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Menstrualna čašica za višekratnu upotrebu

Napravljena od silikona medicinske čistoće
Postavlja se u vaginu i njegova funkcija je da sakuplja menstrualnu krv
Ne izaziva iritaciju ili isušivanje
Može zadržati puno više tekućine (tri puta više od „superapsorbirajućih“ tampona)
Mooncup veličine "A" preporuča se ženama starijim od 30 godina te svim ženama koje su imale vaginalne porode, bez obzira na godine.

Mooncup, silikonska menstrualna čašica bez štetnih dodataka, pruža brojne prednosti:

Sigurnija: Napravljen od mekog, medicinski čistog silikonskog materijala, Mooncup ne sadrži latex, izbjeljivače, BPA, toksine, ili umjetne boje koje mogu negativno djelovati na zdravlje. Mooncup je stoga je izvrstan i za žene koje imaju osjetljivu kožu i sluznicu. Tamponi mogu izazvati suhoću sluznice ili ispuštati vlakna i druge tvari. Mooncup je napravljen na način da čuva prirodnu ravnotežu vaginalne flore.

Prijateljska prema okolišu: U prosjeku, jedna žena u svome će životu upotrijebiti više od 11.000 tampona ili uložaka, koji završavaju na odlagalištima otpada, u spalionicama ili čak u moru i rijekama.

Jeftinija: Žene prilikom menstruacije upotrijebe i po 22 higijenska proizvoda za jednokratnu upotrebu. Bez obzira na jačinu krvarenja, uvijek trebate samo jedan Mooncup koji može trajati dugi niz godina te je zbog toga menstrualna čašica najjeftiniji higijenski proizvod koji možete kupiti.

Koja veličina?
Mooncup je dostupan u dvije veličine:‘A’ i ‘B’. Veličina A ima promjer od 46mm i dužinu od 50mm. Veličina B ima promjer od 43mm i dužinu od 50mm. Obje veličine imaju držak koji je dugačak 21mm, a koji se može skratiti na dužinu koja je prikladna za Vas. Određivanje veličine temelji se na tonusu mišića zdjeličnog dna , ne na količini menstrualne krvi, i važno je koristiti odgovrajuću veličinu kako biste dobili najbolje od svog mooncupa. Tonus mišića zdjeličnog dna varirat će ovisno o vašim godinama, prethodnim trudnoćama i vježbama koje izvodite. Korektivne operacije vagine također mogu imati utjecaja.

Tonus vaginalnih mišića i mišića zdjeličnog dna prirodno slabi s vremenom i stoga se veličina "A" preporuča ženama starijim od 30 godina. Razlika između "A" i "B" je jako mala (3mm) ali je od iznimne važnosti!

Veličina "A" također se preporuča svim ženama koje su imale vaginalne porode, bez obzira na godine.

Neke od prednosti Mooncup-a su:
• Mooncup je originalna i prva na svijetu menstrualna čašica napravljena od silikona medicinske kakvoće (koji je sukladan standardu ISO 13485:2003).
• Mooncup ne sadrži nikakve boje ni bojila, te stoga dobiva povjerenje korisnica koje se upravo radi potencijalno opasnih sastojaka drugih higijenskih proizvoda odlučuju za korištenje menstrualne čašice.
• Mooncup nije, niti je ikada bio, testiran na životinjama, te ima oznaku da je prihvaćen od strane Veganskog društva.
• Veličina i oblik Mooncup-a isprobani su i testirani tokom posljednjih 15 godina tj. Mooncup je napravljen tako da pristaje ženama s raznim položajima cerviksa.
• Mooncup ima jedinstvenu službu za savjetovanje korisnica koju vode primalje i medicinske sestre, te koja je na raspolaganju svim osobama koje se bave prodajom i svim korisnicama Mooncupa.